Ντουάρτε: Πάτησε το γρασίδι στο «Βικελίδης» (pics)

O Λερίν Ντουάρτε υπέγραψε το νέο συμβόλαίο του με την ομάδα του Άρη, το οποίο έχει διάρκεια τριών ετών. Και στη συνέχεια βγήκε για μία βόλτα στην έδρα της νέας του ομάδας, το «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Ολλανδός έκανε τις απαραίτητες φωτογραφίες στο γήπεδο, φορώντας τη φανέλα των «κίτρινων».

Δείτε τις φωτογραφίες από το νέο απόκτημα του Άρη:

Εξάλλου ο Ντουάρτε είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τις… απολαύσεις της ελληνικής κουζίνας. Συγκεκριμένα ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής του Άρη βρέθηκε σε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης

όπου και δοκίμασε διάφορες ελληνικές λιχουδιές. Όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία πέρασε ένα ευχάριστο απόγευμα έχοντας αρχίσει ήδη να εγκλιματίζεται στο νέο του περιβάλλον.

Άλλωστε οι άνθρωποι της ΠΑΕ είχαν προγραμματίσει την ξενάγησή του στην πόλη, προκειμένου να εγκλιματιστεί όσο πιο γρήγορα στο νέο του περιβάλλον. Από εκεί και πέρα ο Ντουάρτε είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί τόσο το «Κλεάνθης Βικελίδης» όσο και το προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Νέο Ρύσιο.

Θυμίζουμε ότι κατά την άφιξή του έτυχε θερμής υποδοχής από τους οπαδούς του Άρη, κάτι το οποίο είχε συμβεί και με τον Σουηδό δεξιό μπακ. Ο Λερίν Ντουάρτε είναι ένας ποδοσφαιριστής που έφτασε να κληθεί ακόμη και στην Εθνική ανδρών της Ολλανδίας, όταν στον πάγκο της βρισκόταν ο Λουίς Φαν Γκάαλ.

The post Ντουάρτε: Πάτησε το γρασίδι στο «Βικελίδης» (pics) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα