Ντουάρτε: Η… μύησή του στις ελληνικές λιχουδιές (pic)

Τις… απολαύσεις της ελληνικής κουζίνας είχε την ευκαιρία να γνωρίσει ο Λερίν Ντουάρτε ο οποίος βρίσκεται στην χώρα μας από το μεσημέρι της Κυριακής (9/6). Συγκεκριμένα ο Ολλανδός μέσος βρέθηκε σε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης όπου και δοκίμασε διάφορες ελληνικές λιχουδιές.

Όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία πέρασε ένα ευχάριστο απόγευμα έχοντας αρχίσει ήδη να εγκλιματίζεται στο νέο του περιβάλλον. Άλλωστε οι άνθρωποι της ΠΑΕ θέλουν να τον ξεναγήσουν στην πόλη, ενώ το σίγουρο

είναι οτι θα βρεθεί τόσο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» όσο και στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Νέο Ρύσιο.

Οσον αφορά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Άρη, πρόκειται για τυπικό θέμα. Μετά τις εξετάσεις που ήταν προγραμματισμένο να υποβληθεί τη Δευτέρα (10/6) απομένουν να ρυθμιστούν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Στη συνέχεια ο Ντουάρτε θα βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο τριετούς διάρκειας για το οποίο έχει συμφωνήσει με τους «κιτρινόμαυρους» και κατόπιν θα ανακοινωθεί από την ΠΑΕ Άρης.

Ετσι θα γίνει το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας για το καλοκαίρι, μετά τον Ντάνιελ Σούντγκρεν.

Θυμίζουμε οτι κατά την άφιξή του έτυχε θερμής υποδοχής από τους οπαδούς του Άρη, κάτι το οποίο είχε συμβεί και με τον Σουηδό δεξιό μπακ. Ο Λερίν Ντουάρτε είναι ένας ποδοσφαιριστής που έφτασε να κληθεί ακόμη και στην Εθνική ανδρών της Ολλανδίας, όταν στον πάγκο της βρισκόταν ο Λουίς Φαν Γκάαλ.

The post Ντουάρτε: Η… μύησή του στις ελληνικές λιχουδιές (pic) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα