«Ντου» ΠΑΟΚτσήδων στο Facebook της ECA: «Δεν τα μάθατε για Μαρινάκη;»

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ έκαναν το δικό τους «ντου» στην επίσημη σελίδα της ECA στο Facebook.

Η Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συλλόγων διαθέτει ενεργούς λογαριασμούς στα social media και ήδη οι φίλοι των πρωταθλητών, με αφορμή την καταγγελία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά του Ολυμπιακού

στην ECA, για τη συμμετοχή του στη δίκη για την υπόθεση των χειραγωγημένων αγώνων την καλούν να πράξει αναλόγως.

Με μακροσκελή κείμενα στα αγγλικά φίλαθλοι του ΠΑΟΚ παραθέτουν όλο το ιστορικό και το τι έχει συμβεί με την εισήγηση της κυρίας Σπανού στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: Θρήνος για τον Χρήστο στο οπαδικό κίνημα

«Ο Ολυμπιακός όπως και ο Ατρόμητος δικάζονται ήδη για στημένους αγώνες. Επίσης στην αρμόδια επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ο Ολυμπιακός έχει παραπεμφεί και κινδυνεύει με υποβιβασμό, ενώ ο Βαγγέλης Μαρινάκης με ισόβιο αποκλεισμό και πρόστιμο 3.000.000 ευρώ.

Εφόσον θέλετε να προστατέψετε την Ομοσπονδία σας, πρέπει να αποβληθεί ο Ολυμπιακός, αλλά και η Σουλούκου που είναι μέλος του ΔΣ. Δεν τα έχετε μάθει όλα αυτά; Σας ενημερώνουμε λοιπόν,  έγραψαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ.

Να θυμίσουμε πως η καταγγελία του ΠΑΟΚ στην ECA είναι προάγγελος αυτής που αναμένεται να κάνει στην UEFA, ζητώντας την αποβολή του Ολυμπιακού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις λόγω της εμπλοκής του σε χειραγώγηση αγώνων.

Το άρθρο «Ντου» ΠΑΟΚτσήδων στο Facebook της ECA: «Δεν τα μάθατε για Μαρινάκη;» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα