Νταμπίζας και Δώνης διαφωνούν σε όλα!

21:11 3/9/2019 - Πηγή: Sportime

Νταμπίζας – Δώνης: Είναι ωραίες όλες οι ιστορίες που ακούγονται το τελευταίο διάστημα για τον Παναθηναϊκό. Για τα αίτια αυτής της εικόνας. Κυρίως της εικόνας με τον ΟΦΗ δηλαδή. Όχι πως με τη Λαμία ήταν καλή ομάδα του Γιώργου Δώνη, αλλά τουλάχιστον ήταν τέτοια μέσα στο γήπεδο. Ομάδα δηλαδή.

Τα φιλικά είναι… φιλικά, δεν παύουν όμως να είναι και ένας καθρέφτης. Όταν κερδίζεις και έχεις ένα πλάνο σε αυτά, κάτι δείχνει αυτό. Σίγουρα πάντως όχι πως στα

επίσημα θα είσαι ένα σύνολο ικανό να δεχθεί μέχρι και τέσσερα ή πέντε γκολ στο ΟΑΚΑ από τον ΟΦΗ.

Αυτά έγιναν όμως. Αναλύονται και γίνεται κουβέντα μέρες τώρα. Αυτή εστιάζεται γύρω από το πόσο μικραίνει σαν σύλλογος ο Παναθηναϊκός. Συμβαίνει αυτό, λόγω του μικρού μπάτζετ. Για την ιστορία βέβαια, πιο μεγάλο μπάτζετ από αυτό του ΟΦΗ κι από αυτό της Λαμίας. Έτσι για να ξέρουμε τι λέμε και τι συζητάμε.

Γίνονται όμως συζητήσεις και γύρω από τη διοίκηση. Το να αναφέρουμε συνεχώς όμως τα λάθη της διοίκησης Αλαφούζου είναι πια ντεμοντέ. Προφανώς δεν ξεχνιούνται, ή δεν κρύβονται, ωστόσο το παρελθόν δεν αλλάζει και ο Παναθηναϊκός έχει έρθει στην κατάσταση που είναι σήμερα. Τουλάχιστον έχει ένα… Α μπάτζετ και μια κανονικότητα στην καθημερινότητα του συλλόγου. Μπορεί να κάνει αύξηση στο μπάτζετ; Όχι!
Ήρθε κανείς να πάρει τις μετοχές από τον Γιάννη Αλαφούζο και αρνήθηκε ο ίδιος; Όχι! Αυτό σημαίνει πως ασκεί ορθή διοίκηση; Πάλι όχι!

Νταμπίζας – Δώνης

Διότι τη δεδομένη στιγμή δεν παίρνει θέση, δεν ξεκαθαρίζει τα πράγματα, δεν κάνει κάτι για το καλό του Παναθηναϊκού. Αδύνατο να ξέρει κόσμος και κοσμάκης πως Νίκος Νταμπίζας και Γιώργος Δώνης δεν έχουν σύμπνοια στις απόψεις τους και να μην το ξέρουν στον Παναθηναϊκό. Ασφαλώς και γνωρίζουν πως Νταμπίζας και Δώνης απλά διαφωνούν, σε όλα! Πρόχειρα θα αναφέρουμε…

Ο Γιώργος Δώνης ήθελε στόπερ… χθες και ο Νίκος Νταμπίζας προσπαθούσε την υπόθεση Ρόντγουελ. Παίκτη σε άλλη θέση, τον οποίο μάλιστα ο Παναθηναϊκός… περνούσε προς τα έξω πως παίζει και στόπερ! Δεν παίζει στόπερ.

Ο Νίκος Νταμπίζας είχε άλλη άποψη στο χειρισμό του θέματος του Τάσου Χατζηγιοβάνη, σε σχέση με αυτή του τεχνικού του Παναθηναϊκού. Ανανέωση ή πώληση. Δεν έγινε τίποτε από τα δύο. Στον τρόπο με τον οποίο βέβαια χειρίζονται το θέμα του από εδώ και πέρα, έχουν κοινή γραμμή. Ίσως τη μόνη.

Υπόθεση Νούνιες. Παίκτης που άρεσε πάρα πολύ στον Νταμπίζα. Δεν καιγόταν ο Δώνης, δεν τον… έκοψε κιόλας. Περισσότερο στόπερ τον θεωρεί στο μυαλό του όμως και λιγότερα ρεζέρβα του Γιόχανσον. Το ότι ο Νούνες έκανε κακό παιχνίδι βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν δικαιούται ένας τεχνικός διευθυντής ή ο προπονητής να έχουν μια κακή έμπνευση (αν αποδειχθεί τέτοια. Κωμικοτραγικός ήταν στο ματς με τον ΟΦΗ, αλλά δεν πρέπει κανένας παίκτης να κρίνεται από ένα και μόνο παιχνίδι). Το θέμα είναι πως η απόκτηση του Νούνιες πήρε πίσω αυτή του Σένκεφελντ.

Άποψη του Δώνη ήταν να συνεχιστεί το πλάνο με την αξιοποίηση των Ελλήνων και των παικτών της ακαδημίας. Ο Νταμπίζας ήθελε να διαφοροποιηθεί κάπως από αυτό. Φάνηκε από αποκτήσεις παικτών όπως ο Μπεκ. Μπορεί να είναι μια χαρά παίκτης, ωστόσο στη συγκεκριμένη θέση είχε αρκετούς διαθέσιμους ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Κύριο και πιο βασικό. Ο Γιώργος Δώνης καιγόταν (με τη συγκεκριμένη σειρά) για στόπερ, χαφ και φορ! Πήρε στόπερ τελευταία μέρα των μεταγραφών και ακόμα περιμένει χαφ και φορ. Θα πάρει; Χλωμό.

Τελευταίο το θέμα της μη ενεργοποίησης του Τζανδάρη. Η ομάδα δεν έχει εξάρι αυτή τη στιγμή να κάνει προπόνηση. Ο Δώνης δεν θα ήταν αρνητικός στην ενεργοποίηση του, έστω για τις προπονήσεις. Ο Νίκος Νταμπίζας το… ξέκοψε.

Εν κατακλείδι…

Το θέμα δεν είναι η άποψη του γράφοντος. Αυτή γράφτηκε εξάλλου. Ο Νίκος Νταμπίζας δεν ξέρει τη δουλειά. Δεν είμαστε εδώ όμως για να γράφουμε κάθε μέρα τα στραβά ενός παράγοντα. Για να είμαστε και δίκαιοι εξάλλου δεν μας έχει βγάλει και τα… μάτια η δουλειά του Γιώργου Δώνη ως τώρα. Μετά την περυσινή αναμέναμε το βήμα παραπάνω φέτος και η εκκίνηση δείχνει βήματα προς τα πίσω.

Το ζητούμενο λοιπόν είναι  άλλο. Πως μοιάζει ξεκάθαρο πια πως το δίδυμο Νταμπίζα – Δώνη δεν λειτουργεί. Το δείχνει ο προγραμματισμός του Παναθηναϊκού μεταγραφικά και φυσικά τα αποτελέσματα. Η διοίκηση ξέρει καλύτερα ποιον πρέπει να εμπιστευτεί, όμως η κατάσταση δεν πρέπει να διαιωνίζεται. Αλλιώς ο Παναθηναϊκός, όντως, θα μικραίνει μέρα με τη μέρα.

Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε ότι:
Ο ΠΑΟΚ είδε τον Μπράνκο να αποχωρεί από το πόστο του τεχνικού διευθυντή μετά το κάζο με τη Σλόβαν.
Η ΑΕΚ απομάκρυνε και προπονητή και τεχνικό διευθυντή με όσα έγιναν κόντρα σε Κραϊόβα, Ξάνθη και Τραμπζονσπόρ.
Ο Άρης πρώτα τεχνικό διευθυντή και στη συνέχεια προπονητή μετά την κακή εκκίνηση στο πρωτάθλημα και τον αποκλεισμό κόντρα στη Μόλντε.

KANE LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ SPORTIME ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Follow sportime.gr

The post Νταμπίζας και Δώνης διαφωνούν σε όλα! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα