Νίκη του Δημήτρη Μελισσανίδη σε πεδίο που έπαιζε… μπάλα μόνος του ο Βαγγέλης Μαρινάκης – Πλησιάζει και ο Ιβάν Σαββίδης

Νίκη του Δημήτρη Μελισσανίδη σε ένα πεδίο που για πολυ καιρό έπαιζε… μπάλα μόνος του ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ενώ πλησιάζει επικίνδυνα ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο Ολυμπιακός του Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν για καιρό η ομάδα με τους παίκτες με την μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Πλέον όμως ο Ολυμπιακός

έχει χάσει αυτή την πρωτιά.

Νίκη του Δημήτρη Μελισσανίδη σε πεδίο που έπαιζε… μπάλα μόνος του ο Βαγγέλης Μαρινάκης – Πλησιάζει και ο Ιβάν Σαββίδης

Συγκεκριμένα, ο Λιβάι Γκαρσία είναι πια ο παίκτης με την μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία στην Super League.

Ο Λιβάι Γκαρσία κέρδισε ένα εκατ. στο market value του και πήγε στα 13 εκατ. όσα και ο Ντάνιελ Ποντένσε, ο οποίος όμως έχασε σε market value δύο εκατ. ευρώ. Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Νταβίντ Κάρμο, με 12 εκατ. χρηματιστηριακή αξία, έχοντας όμως και αυτός χάσει δύο εκατ. ευρώ στο market value του.

Στα 12 εκατ. ευρώ πλησιάζει… επικίνδυνα στην κορυφή ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, έχοντας κερδίσει δύο εκατ. ευρώ ενώ στα δέκα εκατ. και την πέμπτη θέση βρίσκεται ο Φώτης Ιωαννίδης με δέκα εκατ. market value, έχοντας και αυτός προσθέσει ένα εκατ. ευρώ στην χρηματιστηριακή του αξία.

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΟΚ: Έχετε καταλάβει το διαστημικό στατιστικό του Μειτέ;

Αμίρ Ρούζνιτς: Ο Τσέριν και τα παιχνίδια που παίζει ο γνωστός ατζέντης στον Παναθηναϊκό

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νίκη, Δημήτρη Μελισσανίδη, Βαγγέλης Μαρινάκης – Πλησιάζει, Ιβάν Σαββίδης,niki, dimitri melissanidi, vangelis marinakis – plisiazei, ivan savvidis