Νικ Καλάθης: «Πάμε για το μετάλλιο»

17:37 2/8/2019 - Πηγή: Sportime

Ο Νικ Καλάθης μπορεί να είχε τζετ λανγκ, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε από τα μοιραστεί στην έντυπη έκδοση του Sportime τους στόχους τους για την Εθνική Ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Σεπτεμβρίου. 

«Είμαι ενθουσιασμένος για τη νέα πρόκληση με την Εθνική ομάδα. Είμαστε ένα πολύ ωραίο σύνολο και πραγματικά χαίρομαι που είμαι μέρος αυτής της παρέας. Πιστεύω ότι είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες του Παγκοσμίου και επίσης η φετινή ομάδα είναι μια από τις καλύτερες που έχουμε παρουσιάσει μετά από αρκετά

χρόνια.

Δεν κρατιέμαι (σ.σ. γέλια…) θέλω να βγω στο παρκέ και να παίξω με τον Γιάννη (σ.σ. Αντετοκούνμπο), τον Μπουρούση, τον Κώστα (σ.σ. Σλούκα) και τα υπόλοιπα παιδιά. Ο στόχος μας είναι να φτιάξουμε μια ωραία χημεία μεταξύ μας. Εγώ είμαι λίγα εικοσιτετράωρα μαζί τους, αλλά μπορώ να καταλάβω το ωραίο κλίμα που υπάρχει. Στα φιλικά θα βγάλουμε συμπεράσματα για το στυλ του παιχνιδιού μας και ελπίζω να παίξουμε το καλύτερο μας μπάσκετ στην Κίνα» είπε αρχικά ο Νικ Καλάθης.

Στο πίσω μέρος του μυαλού σου υπάρχει η κατάκτηση του μεταλλίου;

«Δεν θέλω να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλο μου, θέλω μετάλλιο στο Παγκόσμιο και θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να βοηθήσω την χώρα μου. Είναι από τους μεγαλύτερους στόχους μας, γιατί θέλουμε να επιστρέψουμε εκεί που μας αξίζει να είμαστε».

Η συνέντευξη δημοσιεύτηκε στην έντυπη έκδοση του Sportime της Παρασκευής 2/8

View this post on Instagram

H παρουσίαση της Εθνικής Ανδρών στην αφετηρία του ταξιδιού της για την Κίνα #FIBAWC @fibawc #HellasGotGame #HellasBasketball (Περισσότερα στο basket.gr)

A post shared by Hellenic Basketball Federation (@hellenicbf) on Aug 1, 2019 at 4:12am PDT

The post Νικ Καλάθης: «Πάμε για το μετάλλιο» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα