Νεκροί γιαγιά και εγγονός από φωτιά στη Πατήσια

16:03 2/8/2021 - Πηγή: Sportime

Γιαγιά και εγγονός είναι τα θύματα της έκρηξης και της πυρκαγιάς στο διαμέρισμα της οδού Φολεγάνδρου 38, στα Κάτω Πατήσια, που σημειώθηκε σήμερα (2/8) το πρωί.

Οικογενειακή τραγωδία τα ξημερώματα στα Κάτω Πατήσια, όπου γιαγιά και εγγονός βρήκαν τραγικό θάνατο από έκρηξη και την πυρκαγιά που προκλήθηκε στο διαμέρισμα όπου διέμεναν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, στο διαμέρισμα, που βρίσκεται στον 4ο όροφο πενταώροφης πολυκατοικίας, διαπιστώθηκε διαφυγή από φιάλη

υγραερίου, στην οποία αποδίδονται η έκρηξη και η πυρκαγιά, που προκάλεσε τον θάνατο των δύο ανθρώπων.

Ο εγγονός, ηλικίας περίπου 35 ετών, εκτινάχτηκε από την έκρηξη και βρέθηκε νεκρός στο πεζοδρόμιο μπροστά από την πολυκατοικία, ενώ η γιαγιά του, 80 ετών, βρέθηκε απανθρακωμένη μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς από τους πυροσβέστες.

Σορός ατόμου και ένας ακόμη άνδρας χωρίς αισθήσεις εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια κατάσβεσης #πυρκαγιάς σε διαμέρισμα επί της οδού Φολέγανδρου στα Κάτω Πατήσια. Επιχειρούν 15 #πυροσβέστες με 5 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) August 2, 2021


Την υπόθεση ανέλαβε η Αστυνομία και για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η έκρηξη διενεργεί προανάκριση το Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά – Ελλάδα: Σε μόλις τρεις μήνες έγιναν στάχτη εκτάσεις, όσες κάηκαν ολόκληρο το 2019!

Καύσωνας: Κίνδυνος black out λόγω κλιματιστικών – Ποιες ώρες υπάρχει κίνδυνος!

Αστέρας Τρίπολης – Ιωνικός 4-0: Τα higllights του φιλικού (vid)

Ιωσήφ Σηφάκης για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα