Νεϊμάρ: Απέρριψε την πρόταση της Ρεάλ

11:29 7/6/2019 - Πηγή: Sportime

Σε πολύ περίεργη κατάσταση φαίνεται ότι είναι τον τελευταίο καιρό ο Νεϊμάρ, τόσο με το σκάνδαλο του βιασμού που έχει ξεσπάσει, αλλά και τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ο Βραζιλιάνος, τραυματίστηκε στο φιλικό της Εθνικής του κόντρα στο Κατάρ και πλέον χάνει και το Κόπα Αμέρικα, στο οποίο η ομάδα του ήταν από τα φαβορί.

Ένα από τα θέματα όμως που απασχολούν έντονα πλέον τον Νεϊμάρ, είναι και η πορεία της καριέρας του, αφού δεν περνάει και τα καλύτερα του χρόνια στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο 27χρονος

επιθετικός έχει εκφράσει τη δυσαρέσκεια του και έχει αρκετές σκέψεις για αποχώρηση από την πρωταθλήτρια Γαλλίας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ στην Ισπανία, ο παίκτης έχει τονίσει με κάθε τρόπο ότι θέλει να επιστρέψει στην ομάδα που έκανε τις καλύτερες εμφανίσεις και κέρδισε τα περισσότερα. Στην Μπαρτσελόνα.

Αυτός είναι ο μοναδικός στόχος του, αφού πιστεύει ότι εκεί μπορεί να βρει τον χαμένο του εαυτό και να επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο ακόμα καλύτερος.

Μάλιστα αναφέρεται ότι για τον λόγο αυτό, απέρριψε την πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης, που θέλει να τον εντάξει εδώ και καιρό στο δυναμικό της.

Φαίνεται τελικά ότι η αγάπη του Νεϊμάρ για την Μπαρτσελόνα είναι μεγάλη και έχει μετανιώσει την κίνηση του, να αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2017.

The post Νεϊμάρ: Απέρριψε την πρόταση της Ρεάλ appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα