Νάπολι: «Μπάχαλο» η ομάδα- Χωρίστηκε στα δύο!

Η Νάπολι βιώνει πρωτοφανείς καταστάσεις αφού έχει ξεσπάσει πόλεμος στο εσωτερικό της ομάδας με τον Κάρλο Αντσελότι και τους ποδοσφαιριστές από τη μία πλευρά και τον πρόεδρο από την άλλη.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ρεπορτάζ της «Gazzetta dello Sport» αναζητείται από τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις τρόπος να λυθεί το συμβόλαιο του Αντσελότι ώστε να αποτελέσει άμεσα παρελθόν από τους «πατρενοπέι».

Η ήττα από τη Ρόμα για το πρωτάθλημα ήταν αυτή, που «άναψε τη σπίθα» αφού ο πρόεδρος έδωσε εντολή για «ριτίρο», δηλαδή για το κλείσιμο των ποδοσφαιριστών στο προπονητικό κέντρο

εν όψει των αγώνων με τη Σάλτσμπουργκ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και κατόπιν με τη Τζένοα για τη Serie A.

Ο Αντσελότι δεν ήταν σύμφωνος με την συγκεκριμένη απόφαση του προέδρου στην αρχή, αλλά στη συνέχεια αναγκάστηκε να την αποδεχθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βερόνα: Απέβαλε για 10 χρόνια τον ρατσιστή οπαδό!

Μετά το 1-1 με τη Σάλτσμπουργκ, το βράδυ της Τρίτης, ο Αντσελότι δεν εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου, ενώ οι ποδοσφαιριστές δεν επέστρεψαν με το πούλμαν στο προπονητικό κέντρο, αλλά πήγαν στα σπίτια τους…

Η συγκεκριμένη κίνηση προκάλεσε την οργή της διοίκησης, η οποία αναμένεται να κινήσει νομικές διαδικασίες εναντίον των ποδοσφαιριστών και να τους πάει στα δικαστήρια! Αυτό αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η Νάπολι το απόγευμα της Τετάρτης, καθώς μάλιστα οι παίκτες δεν εμφανίστηκαν ούτε για προπόνηση!

Επίσης, η διοίκηση στρέφεται εναντίον του Ιταλού τεχνικού, δείχνοντάς τον ως υπεύθυνο για αδυναμία να επιβάλει πειθαρχία, ενώ την ίδια ώρα αναζητείται τρόπος για να απολυθεί.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Νάπολι: «Μπάχαλο» η ομάδα- Χωρίστηκε στα δύο! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα