Να κυνηγήσει την ΕΠΟ μέχρι τέλους! Δεν πάει άλλο!

10:04 9/9/2020 - Πηγή: Sportime
«Άρης είσαι, δεν ησυχάζεις ποτέ» συνηθίζουν να λένε οι οπαδοί του Άρη και έχουν δίκιο με τόσα που (τους υποχρεώνουν εχθροί και «φίλοι») να τραβάνε εδώ και δεκαετίες…

Το τελευταίο επεισόδιο αφορά την απίστευτη, νομικά αβάσιμη και έως και ύποπτη απόφαση δικαίωσης του Κοντοβά από την ΕΠΟ. Μια απόφαση που σωστά η ΠΑΕ Άρης χαρακτηρίζει εκδικητική, ως «αντίποινα» για την υπόθεση της FIFA και του Ντουρμισάι.

Ο

Άρης κυνηγιέται διαχρονικά από το παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου και δεν είναι κάτι καινούργιο. Τόσο κυνήγι όμως όσο έχει φάει από την συγκεκριμένη ΕΠΟ του (…Αρειανού όπως λένε κάποιοι ότι είναι και γελάμε) Γραμμένου πότε.

Οι άνθρωποι έχουν ξεπεράσει και τους εαυτούς τους. Ή μάλλον ακριβέστερα δεν διστάζουν να στραφούν ακόμη και εναντίον του εαυτού τους, αρκεί να δημιουργήσουν πρόβλημα στον «Θεό του πολέμου». Κι ας γελοιοποιηθούν όπως συμβαίνει τώρα με την ανεξήγητη απόφαση της Δικαστή Μαριέλλας Μπουλταδάκη.

Προφανώς πόνεσαν από το γεγονός οτι ο Άρης έβγαλε «ζεστό» 1 εκατομμύριο ευρώ και διευθέτησε τα μπαν της FIFA. Ετσι με αυτή την απόφαση του διαιτητικού προσπαθούν να δημιουργήσουν δεδικασμένο στην Ελλάδα. Ξεκάθαρος στόχος τους είναι να δικαιωθούν και άλλοι Έλληνες ή ξένοι ποδοσφαιριστές που θα προσπαθήσουν να «πατήσουν» πάνω στην υπόθεση Κοντοβά για να… δικαιωθούν.

Ο Άρης πάντως καλύπτεται απόλυτα νομικά καθώς τα χρέη αφορούν ξεκάθαρα την παλιά ΠΑΕ (η οποία πτώχευσε) και η εταιρεία υπό τον Θόδωρο Καρυπίδη είναι μια εντελώς καινούργια εταιρεία.

Μια ΕΠΟ που εκείνη έβγαλε δελτίο στον Ντουρμισάι και υποστήριξε την ΠΑΕ  Άρης στο διαιτητικό αναγνωρίζοντας ότι δεν έχει σχέση με την παλιά εταιρία και το παλιό ΑΦΜ. Και τώρα αποφασίσει το ακριβώς αντίθετο!

Μία ΕΠΟ που συμβούλευε την ΠΑΕ Άρης να αγνοεί τα έγγραφα της FIFA για τις οφειλές σε πρώην παίκτες αφού όπως τόνιζε επανειλημμένως στους ανθρώπους των «κίτρινων» τα χρέη δεν είναι δικά σας. Ήταν όμως τόσο ανίκανη ώστε να να μην γνωρίζει ότι η Παγκόσμια Ομοσπονδία έχει αλλάξει στάση.

Η ΕΠΟ του Γραμμένου ήταν εκείνη επίσης που έχασε(;) το μοιραίο έγγραφο της FIFA, όπως αποκάλυψε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Παναγιώτης Διακοφώτης, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Η ομολογία της ΕΠΟ

Ο Παναγιώτης Διακοφώτης, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της Ομοσπονδίας, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό παραδεχόταν την τραγελαφική κατάσταση που επικρατεί στην Ομοσπονδία του Γραμμένου.«Το τμήμα δελτίων δεν είχε ενημερωθεί για την απόφαση της FIFA με αποτέλεσμα να εκδοθεί το δελτίο του Ντουρμισάι. Ο φάκελος του Άρη ήταν πλήρης, αλλά δεν γνωρίζαμε ότι υπήρχε αυτή η απαγόρευση.Ούτε ο Γραμμένος δεν γνώριζε για την απαγόρευση, για αυτό πρέπει να δοθούν εξηγήσεις από τους υπαλλήλους, τις επιτροπές και από όσους όλους εμπλέκονται. Μάλιστα όταν έμαθε το τι συμβαίνει έπεσε από τα σύννεφα. Λογικά κάποιος υπάλληλος ευθύνεται και ίσως να έχει κάποια εξήγηση. Λάθη έχουν γίνει πολλά και εγώ εδώ είμαι για να τα διορθώσουμε. Μέσα στον Ιούνιο θα έχουμε το πόρισμα».

Φυσικά το περίφημο πόρισμα όχι μόνο δεν το είδαμε ποτέ, άλλα από πάνω η θρασύτατη ΕΠΟ επιτέθηκε με αστείες ανακοινώσεις κατά της ΠΑΕ Άρης, επειδή απλά ζητούσε ευθύνες. Επικαλούμενη μάλιστα και τον «περήφανο κόσμο του Άρη» -όπως ανέφερε- με σαφή στόχο να τον στρέψει κατά του… κακού Καρυπίδη.

Ο Γραμμένος «δικαίωνε» τον Άρη και η επιτροπή του αποφάσισε το αντίθετο!

Λίγο καιρό μετά, ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΠΟ σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Η Δίκη στο OPEN» έλεγε για το θέμα των Θεσσαλονικέων: «Έτσι όπως είναι δομημένο το ελληνικό ποδόσφαιρο ο Άρης δεν πρέπει να πληρώσει. Εάν γνώριζαν οι επόμενοι ιδιοκτήτες/επενδυτές του κάθε Άρη ότι επίκειται να πληρώσουν αναδρομικά χρέη από προηγούμενες διοικήσεις προφανώς δεν θα αναλάμβαναν. Υπήρξαν αποφάσεις… φέτος άλλαξε η FIFA. Τα έχουμε καταγράψει στην παγκόσμια ομοσπονδία, καταθέσαμε τις απόψεις μας, μ’ αυτές συντάχθηκε η ΠΑΕ Άρης και να ξέρετε ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα αφορά και άλλες ΠΑΕ. Θεωρώ ότι ο Άρης θα δικαιωθεί», Αυτά έλεγε ο Γραμμένος και τώρα το δικό του Διαιτητικό δικαστήριο αποφασίζει το ακριβώς αντίθετο!!!

Η απόφαση της ΕΠΟ για Κοντοβά αγνοεί τους νόμους 

Και πάμε λίγο και σε αυτή τη δικαστή η οποία θα κληθεί να απαντήσει ενώπιον δικαστηρίου γιατί αγνόησε τους ελληνικούς νόμους περί πτώχευσης εταιρειών και των χρεών του που βαραίνουν τις παλιές εταιρείες. Γιατί πήγε κόντρα στο ελληνικό Δίκαιο;

Όπως ενημερώνουν σωστά οι «κιτρινόμαυροι» υπάρχει ξεκάθαρα κακή ερμηνεία του ΚΑΠ και του αθλητικού νόμου, αφού ο νόμος Κοντονή αναφέρει με κατηγορηματικό τρόπο ότι οι τις νέες ΠΑΕ μετά το 2016 – 17 δεν «κουβαλάνε» παλιά χρέη και φυσικά δεν έχουν  καμία υποχρέωση αν τα πληρώσουν!

Δεν είναι τυχαίο ότι η ΕΠΟ αποφάσισε μετά από ένα χρόνο ότι οι ΠΑΕ που ιδρύονται το 2017 (και φυσικά όχι ο Άρης) θα πληρώνουν το 50%, την στιγμή που η υπόθεση Κοντοβά είναι του 2013.

Πλέον είναι φανερό ότι προσπαθούν να κάνουν όσο περισσότερο κακό μπορούν στην ΠΑΕ Άρης λίγο πριν «εκπνεύσουν» στις θέσεις που (δυστυχώς) βρίσκονται ακόμη.

Από την πλευρά του ο «Θεός του πολέμου» πρέπει να τους κυνηγήσει, να τους ξεμπροστιάσει και να τους διασύρει όσο πιο πολύ μπορεί. Σε δικαστήρια, μέσω ανακοινώσεων, σε τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά και έντυπα Μέσα. Με κάθε τρόπο.

Φτάνει πια οι χαμηλοί τόνοι και το τακτ. Με ονόματα και διευθύνσεις πλέον…

ΥΓ: Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση. Μία χάνουν το χαρτί, τώρα η απόφαση του Διαιτητικού. Τι άλλο θα κάνετε πείτε μας…

Διαβάστε εδώ όλα τα μπλογκ του Αλέξανδρου Κωτάκη

Το άρθρο Να κυνηγήσει την ΕΠΟ μέχρι τέλους! Δεν πάει άλλο! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα