Μουσκρόν: Ο «καυτός» μήνας της ομάδας του Παϊρόζ!

Για τη Μουσκρόν ο μήνας που πέρασε, ημερολογιακά, υπήρξε ο πιο περίεργος της χρονιάς ως τώρα.

Αγωνιστικά βρίσκεται στη 13η θέση της βέλγικης Λίγκας με 13 βαθμούς σε 16 ματς. «Καβάλησε» Μπέβερεν και Λόκερεν, βρίσκεται κοντά σε Έουπεν και Ζούλτε Βάρεγκεμ και γενικά, με τη διαδικασία της μοναδικής, 16ης, ομάδας που πέφτει έχει καλές πιθανότητες να σώσει τη χρονιά.

Με παθητικό 22 γκολ διαθέτει την καλύτερη άμυνα απ’ όλους τους συλλόγους που βρίσκονται από την 7η θέση και κάτω. Μετά την πρώτη εξάδα, η Εξέλ είναι η καλύτερη αμυντική ομάδα στο Βέλγιο! Ημερολογιακά, τον τελευταίο μήνα νίκησε με 3-1 τη Γάνδη, έκοψε 2 βαθμούς από την πρωτοπόρο Γκενκ (0-0 μέσα) και προέρχεται από μεγάλη νίκη (1-2) στο six-pointer με την Μπέβερεν.

ΗΣΥΧΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ

Ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ, του οποίου η συμφωνία με τον Γιάννη Αλαφούζο «τρέχει» ακόμη επισήμως για τον Παναθηναϊκό, δεν έχει καταφέρει ν’ απεμπλακεί από την ιδιοκτησία της Εξέλ, της οποίας το παρελθόν ερευνάται.

Εδώ και 2 εβδομάδες δεν υπάρχει κανένα νεότερο για την εισαγγελική έρευνα που αφορά το διοικητικό και μετοχικό παρελθόν της Εξέλ, η οποία εξελίχτηκε το διάστημα που αγωνιστικά η Μουσκρόν πήρε τα επάνω της.

Γενικότερα επικρατεί ησυχία στα διοικητικά της, δίχως αυτό να σημαίνει πως επιλύθηκαν τα παλιά προβλήματα και η σύνδεση του βέλγικου συλλόγου με υπεράκτιες εταιρείες που ανήκουν σε ατζέντηδες.

The post Μουσκρόν: Ο «καυτός» μήνας της ομάδας του Παϊρόζ! appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα