Μουνιέ: Θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό!

Ο Άντονι Μουνιέ πήρε μία ακόμη ευκαιρία με τον ΟΦΗ, ωστόσο και πάλι ήταν άφαντος αγωνιστικά και δεν κατάφερε να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό.

Τραυματισμοί και έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού έχουν φέρει τον Γάλλο μεσοεπιθετικό σε κάκιστη φόρμα. Για το πιο ακριβό συμβόλαιο των «πράσινων», η εν γένει παρουσία του συνιστά πρόβλημα. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην πατρίδα του, αν και το κλίμα είναι βαρύ γι’ αυτόν, εμφανίστηκε αισιόδοξος για παραμονή και εξάντληση συμβολαίου!

Ο Μουνιέ τόνισε ότι θέλει να παρουσιάσει στον Παναθηναϊκό το πραγματικό του πρόσωπο, νιώθει γεμάτος στο «τριφύλλι» και λατρεύει την Ελλάδα. Συμπληρώνοντας, στη γαλλική εφημερίδα Nice-Matin, για τις πληρωμές ότι έχουν ομαλοποιηθεί και υπάρχουν, μονάχα, ορισμένες μικρές και αποδεκτές καθυστερήσεις.

Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Ο Μουνιέ έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2020. Το υπάρχον τεχνικό επιτελείο δεν επιθυμεί την παραμονή του. Η διαπραγμάτευση λύσης της συνεργασίας του θα είναι εμπόδιο. Τίποτα περισσότερο… Να αλλάξουν οι πιθανότητές του και να μείνει; 5%. Ωστόσο ας περιμένουμε τις εξελίξεις, διότι ο Παναθηναϊκός δεδομένα δεν προτίθεται να του καλύψει το συμβόλαιο της σεζόν 2019-2020 και να τον αποδεσμεύσει ή να τον κρατήσει. Ελπίζει σε κάτι πιο συναινετικό…

The post Μουνιέ: Θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα