Μητσοτάκης: «Κλείνουν εστίαση, ψυχαγωγία, άθληση σε Αττική και Βόρεια Ελλάδα»

Διάγγελμα τον ελληνικό λαό θα κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να τον ενημερώσει για τα νέα μέτρα κατά του κορονοϊού.

Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός, βλέπουν την κατάσταση να ξεφεύγει και τα κρούσματα να αυξάνονται συνεχώς και έτσι, θα κάνουν γνωστά τα σχέδια τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σεισμός στη Σάμο: «Αποχαιρέτησε» ο πατέρας του, τον 17χρονο Αλέξη που… έφυγε τόσο άδικα (pic)

Αμέσως μετά το μήνυμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου

Μητσοτάκη προς τους πολίτες θα γίνει ενημέρωση από τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταικουρα για τα οικονομικά μέτρα στήριξης και αμεσως μετα θα πραγματοποιηθεί και τηλεδιάσκεψη ενημέρωσης των οικονομικών συντακτών από τον κ. Σταικούρα, τον Υπουργό Εργασιας Γιάννη Βρούτση, αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Θόδωρο Σκυλακάκη, τον Γενικό Γραμματεα Δημοσιονομικής Πολιτικής Θάνο Πετραλιά και την Γενική Γραμματέα Εργασίας Άννα Στρατινάκη.

Αργά το απόγευμα στις 19:30, με την επιστροφή του από τη Σάμο, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς θα κάνει επίσης ενημέρωση για τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας.

Δείτε live το διάγγελμα που θα κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης:



Το άρθρο Μητσοτάκης: «Κλείνουν εστίαση, ψυχαγωγία, άθληση σε Αττική και Βόρεια Ελλάδα» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα