Μήπως βιάστηκε με τη διαιτησία ο Μπαρτζώκας;

Ο Ολυμπιακός νίκησε με ζόρι τον Άρη και ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε παράπονα για τη διαιτησία. Συγκεκριμένα για τον τρόπο με τον οποίο άφησαν οι διαιτητές να παιχτεί το παιχνίδι. Υπήρξε και παρεξήγηση με δημοσιογράφο στη συνέντευξη Τύπου…

Το ρήμα βιάστηκε βέβαια δεν είναι απαραίτητα σωστά. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού άνοιξε θέμα για τη διαιτησία απέναντι στον Άρη με πολλές προεκτάσεις. Να προλάβει καταστάσεις θέλει ο τεχνικός του Ολυμπιακού. Αυτή είναι η αλήθεια. Διότι, οι αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό θα κρίνουν και το πλεονέκτημα έδρας. Κι αυτό δεν είναι και σίγουρο.

Ο Ολυμπιακός είναι λογικό να έχει παράπονα από την Basket League. Ούτε 48 ώρες δεν είχαν περάσει από το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Euroleague. Και μάλιστα αυτό είχε και παράταση. Οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν ήταν σε θέση να παίξουν ένα ακόμα δύσκολο ματς και ο Άρης τους έβαλε πραγματικά δύσκολα στο παιχνίδι.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέρει πως η ομάδα του πρέπει να είναι σχεδόν αλάνθαστη για να πάρει το πλεονέκτημα και η νίκη επί του Άρη ήταν εξαιρετικά σημαντική. Οι πολλοί τραυματισμοί, η κούραση και η έλλειψη ενέργειας έφεραν ένα παραπάνω άγχος στον κόουτς του Ολυμπιακού. Στο τέλος πάντως άφησε αιχμές για τις προθέσεις των διαιτητών, όχι για τα σφυρίγματά τους, αλλά για τον τρόπο που επέλεξαν να σφυρίξουν.

Η ατάκα του: «για να δοθεί ένα φάουλ έπρεπε να γίνουν τέσσερα πιο πριν», καταδεικνύει το λόγου το αληθές. Βέβαια, ο Ολυμπιακός με πλήρη σύνθεση δεν θα είχε θέμα με το έντονο και αθλητικό παιχνίδι. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας με τη σειρά βέβαια… φώναξε για τα επόμενα.

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Απόστολος Γεωργιάδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα