Κωστένογλου: Εκτός Ζεράλδες, Χουλτ, Σιμάο!

Ο Νίκος Κωστένογλου έστειλε τα δικά του μηνύματα απόψε σε ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που είχαν μέτρια απόδοση το προηγούμενο διάστημα.

Ετσι, εκτός 18άδας έμειναν για τον αγώνα της ΑΕΚ με την Τράμπζονσπορ οι Φρανσίσκο Ζεράλδες, Νίκλας Χουλτ, Νταβίντ Σιμάο και Γιώργος Αθανασιάδης. Ο Νίκος Κωστένογλου πήρε μαζί του για την Τραπεζούντα όλους τους διαθέσιμους. Ωστόσο σήμερα έπρεπε να «κόψει» τέσσερις παίκτες από αυτούς. Και το έκανε λίγο πριν αρχίσει το ματς και μάλιστα με… ονόματα

της Ενωσης, που ήρθαν μάλιστα το καλοκαίρι ως μεταγραφές. Και σίγουρα δημιούργησε αίσθηση με τα κοψίματα του.

Οι αποφάσεις του Κωστένογλου

Ο έμπειρος Ελληνας τεχνικός της Ενωσης αποφάσισε έτσι να στείλει… μηνύματα σε παίκτες. Οπως ο Ζεράλδες, ο οποίος με μια ανόητη ενέργεια του την Ενωση στο ματς με την Ξάνθη την Κυριακή, με την αποβολή που πήρε. Μήνυμα ξεκάθαρο και προς τον Νταβίντ Σιμάο. Ο οποίος δεν είναι καλά αυτό το διάστημα. Στην εξέδρα και αυτός ο Πορτογάλος. Οπως και ο Χουλτ που δεν είχε καθόλου καλή απόδοση με την Ξάνθη.

Να θυμίσουμε ότι η ΑΕΚ την Κυριακή (21:30) αγωνίζεται στην Τρίπολη με αντίπαλο τον Αστέρα για τη 2η αγωνιστική της Super League.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

The post Κωστένογλου: Εκτός Ζεράλδες, Χουλτ, Σιμάο! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα