Μήνυμα στήριξης από Μητσοτάκη σε Χαρδαλιά για το 112: «Θα ήταν άδικο να…» (pic)

Μήνυμα στήριξης προς τον Νίκο Χαρδαλιά έστειλε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την κριτική που του έγινε με αφορμή την τραγωδία στην Εύβοια.

Έντονη κριτική δέχτηκε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, για της δηλώσεις του αναφορικά με την τραγωδία στην Εύβοια και την εξήγηση που έδωσε για το γεγονός ότι δεν λειτούργησε το 112.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαρδαλιάς: «Αν λειτουργούσε το 112 θα είχαμε εκατόμβη νεκρών»

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έσπευσε να στηρίξει τον Νίκο Χαρδαλιά,

μέσω ανάρτησής του στα Social Media.

«Καλοπροαίρετη κριτική είμαστε πάντα έτοιμοι να ακούσουμε, αλλά θα ήταν πολύ άδικο να αμφισβητηθεί η τεράστια προσφορά της Πολιτικής Προστασίας. Δίνει πολλαπλές μάχες, στην πανδημία, σε φωτιές, σε πλημμύρες, πιστοποιεί τη μεγάλη χρησιμότητά της και έχει τη στήριξη όλων μας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Καλοπροαίρετη κριτική είμαστε πάντα έτοιμοι να ακούσουμε, αλλά θα ήταν πολύ άδικο να αμφισβητηθεί η τεράστια προσφορά της Πολιτικής Προστασίας. Δίνει πολλαπλές μάχες, στην πανδημία, σε φωτιές, σε πλημμύρες, πιστοποιεί τη μεγάλη χρησιμότητά της και έχει τη στήριξη όλων μας. pic.twitter.com/LpnOR7qPFb

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) August 10, 2020

Το άρθρο Μήνυμα στήριξης από Μητσοτάκη σε Χαρδαλιά για το 112: «Θα ήταν άδικο να…» (pic) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα