Μεντιλίμπαρ: Πρόβλημα από το πουθενά όμως δε μασάει – Θα πάει φουλ

15:55 7/3/2024 - Πηγή: Sportime

Μεντιλίμπαρ: Πρόβλημα από το πουθενά για τον Ολυμπιακό πριν το παιχνίδι των ερυθρόλευκων με τους Ισραηλινούς της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Ολυμπιακός έχει να δώσει τον σημαντικότερο αγώνα της χρονιάς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ και έχει μία ιδιαίτερη κατάσταση να διαχειριστεί.

Συγκεκιρμένα ο Μεντιλίμπαρ, υπάρχει το ενδεχόμενο να δει τον Ολυμπιακό

των τριών στόπερ της Ευρώπης, να κινδυνεύει να παίξει στη ρεβάνς με τους Ισραηλινούς στη Σερβία (σ.σ. λόγω πολέμου στο Ισραήλ) με μόνο διαθέσιμο στόπερ το Ντόι και τον Ιμπόρα (που δεν είναι η θέση του αλλά παίζει και στόπερ).

Μεντιλίμπαρ: Πρόβλημα από το πουθενά στο κέντρο της άμυνας όμως δε μασάει – Θα πάει φουλ

Τι συνέβη όμως. Ο Κάρμο και ο Ρέτσος αν δεχτούν κάρτα στον αγώνα του Καραϊσκάκης, συμπληρώνουν κάρτες και δεν θα είναι παρόν στη ρεβάνς.

Ο Νταβίντ Κάρμο δε, κουβαλάει τις κάρτες από τα… παλιά και όταν αγωνιζόταν με την Πόρτο στην Ευρώπη. Αντιλαμβάνεται ο καθένας τι σημαίνει για την άμυνα του Ολυμπιακού μία πιθανή απουσία του Κάρμο.

Κίτρινος… πυρετός στον Ολυμπιακό, όμως ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν… μασάει. Σύμφωνα με τα όσα σκέφτεται θα κατεβάσει τον Ολυμπιακό και με Κάρμο και με Ντόι, ώστε να πάρει νωρείς σκορ πρόκρισης και τότε θα δει πως θα διαχειριστεί τον κίνδυνο των καρτών.

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Αυτοί παίκτες κινδυνεύουν να χάσουν τη ρεβάνς με Μακάμπι!

Ολυμπιακός: Τρίβουν τα χέρια τους γι αυτόν τον παίκτη – Αλλός άνθρωπος

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα