Μεμίσεβιτς: Αρέσει πολύ στην ΑΕΚ

17:21 8/1/2020 - Πηγή: Sportime

Ο Σαμίρ Μεμίσεβιτς είναι ένας από τους κεντρικούς αμυντικούς που παρακολουθεί στενά η ΑΕΚ

Ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός είναι στόχος της Ενωσης, όπως αποκάλυψαν οι Ολλανδοί σήμερα. Και τελικά επιβεβαιώνεται από τους «κιτρινόμαυρους» ότι ενδιαφέρει πολύ ο Σαμίρ Μεμίσεβιτς και ότι έχει γίνει προσέγγιση για δανεισμό του με οψιόν αγοράς.

Ο 26χρονος παίκτης βρίσκεται στη λίστα του Σέρβου τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ

τουλάχιστον το τελευταίο δίμηνο, τον έχει παρακολουθήσει στενά και προσπαθεί να έρθει σε συμφωνία με την Γκρόνιγκεν. Επίσης, έχει συλλέξει όλες τις πληροφορίες για τον χαρακτήρα και τον επαγγελματισμό του Βόσνιου στόπερ και αυτά καλύπτουν τα «θέλω» του Ίβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Η ΑΕΚ θέλει τον Βόσνιο Μεμίσεβιτς!»

Η περίπτωση του 26χρονου αμυντικού δεν είναι εύκολη, καθώς είναι ένας εκ των αρχηγών της ολλανδικής ομάδας και κομβικός παίκτης.  Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η ΑΕΚ έχει κάνει ήδη την κίνησή της στη ολλανδική ομάδα για δανεισμό με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι, κάτι που ωστόσο δεν φαίνεται να ικανοποιεί την Γκρόνιγκεν σε πρώτη φάση.

Η ρήτρα αγοράς του είναι στα 800.000 ευρώ και το συμβόλαιο του τελειώνει το καλοκαίρι του 2021. Ο Μεμίσεβιτς είναι 3 φορές διεθνής με την Βοσνία, ενώ τη φετινή χρονιά μετρά 13 συμμετοχές και τρία γκολ με την ολλανδική ομάδα.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Μεμίσεβιτς: Αρέσει πολύ στην ΑΕΚ appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα