Μέγας είσαι Λούκα (Ντόντσιτς) – (vids)

Μέγας είσαι Λούκα Ντόντσιτς και θαυμαστά τα μπασκετικά έργα σου. Ο Ντόντσιτς δεν ενδιαφέρεται αν στο παρκέ που πατάει διεξάγονται αγώνες κανονικής περιόδου ή αγώνες πλέι οφ. 

Στο μυαλό του είναι το ίδιο. Όπως ήταν και στα χρόνια της Ρεάλ Μαδρίτης. Αδιάφορο το… ποιόν της αναμέτρησης. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να… φορτώνει τα αντίπαλα καλάθια.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα, αμέτρητα στοιχήματα

+21 Παίξε υπεύθυνα

Και να κάνει χαρούμενους τους συμπαίκτες του με τις ασίστ του (9 στο πρώτο ματς, 7 στο δεύτερο).

Ακούστηκε

ως υπερβολή, αλλά είναι πραγματικότητα. Συνάδελφοι του Ντόντσιτς εξήγησαν πως το μέλλον του NBA είναι ήδη εδώ. Και απεικονίζεται στο πρόσωπο του Σλοβένου!

Στο δεύτερο ματς κόντρα στους Λος Άντζελες Κλίπερς (νίκη για το Ντάλας με 127-114) ο Λούκα μέτρησε 28 πόντους. Αν τους προσθέσουμε στους 42 του πρώτου αγώνα, το σύνολο αναφέρει 70 πόντους!

Ένα ρεκόρ 71 ετών! Ναι καλά διαβάσατε. Από τα χρόνια του Τζορτζ Μάικαν (είχε 75 πόντους συνολικά), το μακρινό 1949, είχε να εμφανιστεί αθλητής με τέτοια συγκομιδή στα δύο πρώτα ματς των πλέι οφ της καριέρας του.

Αν μη λησμονούμε πως στην περσινή ρούκι χρονιά του Ντόντσιτς, οι Μάβερικς δεν συμμετείχαν στα πλέι οφ. Φέτος είναι μία άλλη ιστορία…

Όταν ο Ντόντσιτς πληροφορήθηκε το κατόρθωμα του, αδιαφόρησε. «Θέλω να κερδίζω», είπε. Τόσο απλά…

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ SPORTIME ONLINE

Το άρθρο Μέγας είσαι Λούκα (Ντόντσιτς) – (vids) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα