Με ΜΥΘΙΚΟ Τζολάκη ο Ολυμπιακός λάμπει και πετάει στα ημιτελικά του Conference League!

Τι τους έκανε ρε Τζολάκη! Πως τους πετσόκοψες έτσι! Ακούστε το όλοι! Ο Ολυμπιακός είναι στους 4 του Conference League! 

Το πάλεψε, άντεξε και το έφτασε στο μη περαιτέρω και το ΠΗΡΕ! Η ρουλέτα των πέναλτι ήταν εκείνη που έκρινε την πρόκριση στα ημιτελικά από το ζευγάρι Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε. Και αυτή έδειξε ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ!

Γράφει ιστορία ο Ολυμπιακός

που περνάει στους 4 του Conference League!

Το ματς

Ιστορική η ενδεκάδα που κατέβασε ο Μεντιλίμπαρ, με την οποία στόχευε στην πρόκριση. Όπως και στο πρώτο ματς, είχαμε γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο.

Αυτή τη φορά, η Φενέρ πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα τον Ολυμπιακό, με τον Ιρφάν να ντύνεται Φορτούνης σκοράροντας στο 11′.

Σε ανισορροπία η άμυνα των Πειραιωτών, ξανά εκτός θέσης ο Ορτέγκα και ο Τούρκος εξτρέμ νίκησε τον Τζολάκη, ο οποίος δεν είχε και την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση του σουτ στην κλειστή του γωνία.

Η κατοχή έφτασε και το εκπληκτικό 77-23 για τους γηπεδούχους, οι οποίοι όμως δεν έκαναν τελικές, παρά μόνο ένα ακόμα σουτ του Ιρφάν, το οποίο εξουδετέρωσε καίρια ο Τζολάκης.

Ακίνδυνος ο Ολυμπιακός, που είχε… μπουκώσει στα άκρα με τους Φορτούνη-Ποντένσε να έχουν βγει εκτός ρυθμού. Μάταια έτρεχε ο Ελ Κααμπί, ο οποίος αντιμετωπίστηκε από Τζίκου-Μπεσάο.

Με τη λήξη του ημιχρόνου, τα πράγματα ήταν απλά: 45 λεπτά για μια θέση στους 4.

Ολυμπιακός: Κατακόρυφη βελτίωση – Χαμένο τετ α τετ ο Μασούρας

Ήταν φανερό πως οι φιλοξενούμενοι χρειάζονταν έναν ακόμα παίκτη στον άξονα. Κι εκεί που όλοι περίμεναν Όρτα, ο Μεντιλίμπαρ έριξε στο παιχνίδι τον Ιμπόρα. Για ένα τέταρτο έδειχνε να λειτουργεί.

Τεράστια φάση στο 73΄ για τη Φενέρ, με τον Τάντιτς να μην προλαβαίνει προ κενής εστίας να βάλει το πόδι του μετά από κεφαλιά του Μπεσάο.

Στο 80΄ χάθηκε η φάση του ματς για τους ερυθρόλευκους! Ξεκίνησε η κόντρα από τον Ροντινέι, η επαφή του Ελ Κααμπί μπέρδεψε όλη τη Φενέρ, ο Μασούρας βγήκε φάτσα με Λιβάκοβιτς, αλλά νικητής ήταν ο Κροάτης.

Το ματς μετατράπηκε σε ροντέο και ο Καρτάλ έκανε μια κίνηση που κανονικά δεν θα έπρεπε να γίνει σε τέτοιο επίπεδο. Έβγαλε τους κορυφαίους της ομάδας του Φρεντ-Ιρφάν για να βάλει τους Ουντέρ-Ζάιτς.

Στα καπάκια, ο Μεντιλίμπαρ πέρασε τον Ρίτσαρντς στο ματς αντί του Ορτέγκα. Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ άντεξε

Παράταση και έσπασαν καρδιές

Κι αν η ευκαιρία του Μασούρα έμοιαζε με τη μεγαλύτερη, έρχεται στο 102΄ η κεφαλιά του Ιμπόρα, την οποία απέκρουσε ο Λιβάκοβιτς με τη βοήθεια του δοκαριού, ενώ ο Τζίκου έβγαλε πάνω στη γραμμή τη δεύτερη κεφαλιά του Κάρμο.

Στο δεύτερο μέρος της παράτασης, ο Μεντιλίμπαρ ρίσκαρε τα πάντα, γνωρίζοντας πως στα πέναλτι περιμένει ο Λιβάκοβιτς. Διπλή αλλαγή με Όρτα-Ελ Αραμπί αντί των Τσικίνιο-Φορτούνη.

Στο δεύτερο μέρος της παράτασης η κούραση μίλησε και ο νους όλων άρχισε να πηγαίνει στα πέναλτι.

Ο Ντόι στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και το ματς οδηγήθηκε στη ρουλέτα.

Δύο ο Λιβάκοβιτς; ΤΡΙΑ Ο ΤΖΟΛΑΚΗΣ!

Τα πέναλτι:

ΟΛΥ: Ελ Κααμπί (εύστοχο)ΦΕΝ: Τάντιτς (απόκρουση Τζολάκη)ΟΛΥ: Ελ Αραμπί (απόκρουση Λιβάκοβιτς)ΦΕΝ: Μπατσουαγί (εύστοχο, προσπάθησε ο Τζολάκης, αλλά πήγε ψηλά η μπάλα)ΟΛΥ: ‘Ορτα (εύστοχο)ΦΕΝ: Ουντέρ (απόκρουση Τζολάκη)ΟΛΥ: ‘Μασούρας (εύστοχο)ΦΕΝ: Τζικού (εύστοχο)ΟΛΥ: Ροντινέι (απόκρουση Λιβάκοβιτς)ΦΕΝ: Μπονούτσι (απόκρουση Τζολάκη)Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός 1-0 κ.δ και παράταση (2-3 στα πέναλτι): Η Καρτέλα του Αγώνα

ΣΚΟΡΕΡ: 11΄  Ιρφάν

Κόκκινη: 120+3΄ Ντόι (δύο κίτρινες)

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (Ισμαήλ Καρτάλ): Λιβάκοβιτς, Καντιόγλου, Μπεκάο (100΄ Σογιουντσού), Τζίκου, Οσαγί-Σαμουέλ, Γιουκσέκ (120΄ Μπονούτσι), Φρεντ (86΄ Ζάιτς), Σιμάνσκι (106΄ Κρούνιτς), Ιρφάν (86΄ Τσενγκίζ Ουντέρ), Τάντιτς, Τζέκο (74΄ Μπατσουαγί)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ορτέγκα (88′ Ρίτσαρντς), Κάρμο, Ντόι, Ροντινέι, Έσε, Τσικίνιο (109΄ Όρτα), Γιόβετιτς (46΄ Ιμπόρα), Ποντένσε (65΄ Μασούρας), Φορτούνης (109΄ Ελ Αραμπί), Ελ Κααμπί

Σπύρος Γιαννόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΜΕΓΑ Τζολάκη, Ολυμπιακός, Conference League,mega tzolaki, olybiakos, Conference League