Με Κεντζιόρα σέντερ μπακ και Σαμάτα βασικό η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Άιντραχτ

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Άιντραχτ Φρανκφούρτης σήμερα (30/11, 22:00) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Europa Conference League.

Η αναμέτρηση μπορεί να χαρακτηριστεί ως «τελικός», αφού διακυβεύεται η πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με τους «ασπρόμαυρους» να θέλουν δύο αποτελέσματα, καθώς και στο σενάριο της ισοπαλίας η κορυφή θα είναι στο χέρι τους με νίκη κόντρα στην Ελσίνκι

(14/12, 19:45).

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προχώρησε και πάλι σε αρκετές αλλαγές στη βασική ενδεκάδα, έχοντας να διαχειριστεί και την απουσία του Μπάμπα Ράχμαν.

Ο Ρουμάνος τεχνικός επέλεξε τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, με τους Ράφα Σοάρες, Κουλιεράκη, Κεντζιόρα και Βιεϊρίνια να αποτελούν την τετράδα της άμυνας.

Μεϊτέ και Οζντόεφ βρίσκονται στη μεσαία γραμμή, με την μεσοεπιθετική τριπλέτα να αποτελείται από τους Τάισον, Μουργκ και Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Στην κορυφή της επίθεσης, επιστρέφει ο Αλί Σαμάτα.

#Starting11 Our starting 11 against Eintracht Frankfurt at Deutsche Bank Park #PreGame #PamePAOKARA #FRAPAOK #UECL #FightBack pic.twitter.com/a3Du31SOx3

PAOK FC (@PAOK_FC) November 30, 2023

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – ΠΑΟΚ: Οι ενδεκάδες της αναμέτρησης

Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Τόπμελερ): Τραπ, Τούτα, Σμόλτσιτς, Πάτσο, Εμπιμπέ, Λάρσον, Σκίρι, Ενκουνκού, Γκέτσε, Τσαϊμπί, Μαρμούς.

Στον πάγκο: Γκραλ, Γκάουερ, Γιάκιτς, Ενγκάναμ, Χασέμπε, Μπούτα, Άαρονσον, Κνάουφ, Μπάουμ, Φερί.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Ζίβκοβιτς, Τάισον, Μουργκ, Σαμάτα.

Στον πάγκο: Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Κωνσταντέλιας, Εκόνγκ, Λύρατζης, Σβαμπ. Μπράντον, Ντεσπόντοφ, Μάρκος Αντόνιο, Τζίμας.

Μάριος Σταμπουλής για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα