Ματέο Γκαρσία: Αυτά είναι τα δεδομένα

Στο «στόχαστρο» μεγάλων ομάδων έχει μπει ο Ματέο Γκαρσία, αλλά στον Άρη θέλουν να τον κρατήσουν στο «Βικελίδης». Και οι «κιτρινόμαυροι» έχουν πλεονέκτημα. Το μπάι άουτ που υπάρχει στη συμφωνία μεταξύ του Αρη και της Λας Πάλμας.

Οι Θεσσαλονικείς σε σχέση με τους υπόλοιπους «μνηστήρες» έχουν σαφές προβάδισμα. Ο Καρυπίδης δίνει 1,5 εκατ. στους Ισπανούς και τον πήρε. Αυτό το ποσό είναι… προνομιακή τιμή μόνο για τον Αρη. Οι υπόλοιποι πρέπει να… στάξουν πάνω από 3 εκατ. για να τον πάρουν.

Ο Αρης,

όπως επιβεβαιώνουν άνθρωποι της Λας Πάλμας, είναι και η μοναδική ομάδα η οποία έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για τον Ματέο Γκαρσία. Αλλά χαμηλότερη του 1,5 εκατομμυρίου.

Ο «Κάρυ» τον θέλει, ο Παντελίδης τον θέλει, ο Διαμαντόπουλος έχει άριστες σχέσεις με τον εκπρόσωπο του, οπότε, δύσκολα να μη μείνει ο Αργεντινός στο Βικελίδης. Στο μόνο που μπορεί να «σκαλώσει» είναι στην επιθυμία του παίκτη. Αλλά με κλειστό διετές, όλα λύνονται. Τις επόμενες μέρες άνθρωπος των «κίτρινων» θα ταξιδέψει στο Λας Πάλμας για να διαπραγματευτούν από κοντά.

The post Ματέο Γκαρσία: Αυτά είναι τα δεδομένα appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα