Mαρτίνς: «Πήραμε σημαντικό μάθημα, να βγάλουμε αντίδραση»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από την Λουντογκόρετς στη διαδικασία των πέναλτι. «Πρέπει να αντιδράσουμε απ’ τη αυριανή προπόνηση».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού κάλεσε τους παίκτες του να βγάλουν αντίδραση, τονίζοντας πως πλέον υπάρχει ένας νέος στόχος.

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Σήμερα επηρέασε το αποτέλεσμα η είσοδος στο β’ ημίχρονο, δεχθήκαμε δύο γκολ,

ήμασταν κακοί. Απόψε πήραμε σημαντικό μάθημα, πρέπει να είμαστε πιο καλοί, πιο δραστήριοι, πιο συγκεντρωμένοι, ειδικά όταν πρέπει να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που μπορούμε να πάρουμε και αξίζει να το πάρουμε.

Πρέπει να αντιδράσουμε απ’ τη αυριανή προπόνηση. Χάσαμε ένα μεγάλο στόχος μας, έχουμε μπροστά μας έναν νέο στόχο. Είμαστε σε μία μεγάλη ομάδα, μας παρέχονται όλες οι συνθήκες. Πρέπει να δείξουμε πνεύμα, το έχουμε δείξει και στο παρελθόν.

Πρέπει να αντιδράσουμε, να επιστρέψουμε στην πραγματικότητα. Νομίζουμε τα πράγματα μπορεί να μας χαρίζονται, όμως δεν είναι έτσι. Δεν μένει κάτι άλλο απ’ το αντιδράσουμε να συγκεντρωθούμε και αν δουλέψουμε. Μέσα απ’ τη δουλειά έχουν έρθει οι επιτυχίες μας. Να είμαστε προσγειωμένοι και να αντιδράσουμε με τον τρόπο που ξέρουμε».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (46) (@olympiacosfc)

Διαβάστε ακόμη: 

Λουντογκόρετς – Ολυμπιακός 2-2 (4-1 πεν.): «Λύγισε» στα πέναλτι…

Παπασταθόπουλος: «Δύσκολη νύχτα, θα γυρίσουμε το κλίμα»

Φωτιά – Εύβοια: Εικόνες που σοκάρουν κάνουν τον γύρω του κόσμου στα διεθνή ΜΜΕ

Βασίλης Μπαντής για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα