Μαρτίνς: «Καμία επαφή με Σπόρτινγκ, μόνο Ολυμπιακός»

Η πορτογαλική ιστοσελίδα «Record» σε δημοσίευμά της ανέφερε πως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει στη λίστα της τους Πέδρο Μαρτίνς, Αμπέλ Φερέιρα. Θα ψαχτεί για προπονητή η Σπόρτινγκ το καλοκαίρι και οι Πορτογάλοι έγραψαν για τους δύο προπονητές Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

αντίστοιχα.

Από την πλευρά του όμως ο Πέδρο Μαρτίνς θέλησε να βάλει τέλος στις φήμες αυτές που κυκλοφόρησαν, με το «καλημέρα».

Συγκεκριμένα έκανε δήλωση στην Πορτογαλία και ξεκαθάρισε πως δεν έχει υπάρξει οποιαδήποτε επαφή με καμία ομάδα. Τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είναι αυτή τη στιγμή στο μυαλό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – «Φερέιρα και Μαρτίνς για Σπόρτινγκ Λισαβόνας»

Ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε σε δήλωσή του: «Καμία επαφή δεν έχει υπάρξει με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Όπως και με οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Δεν σκέφτομαι τίποτε άλλο παρά μόνο τον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή, σχολίασε στο «Canal11».

Συνεχίζοντας είπε: «Αισθάνομαι πολύ καλά στον Ολυμπιακό. Η συγκέντρωσή μου είναι αυτή τη στιγμή αποκλειστικά στην ομάδα μου. Δεν έχω καμία επαφή με κανέναν. Μέχρι το τέλος της σεζόν υπάρχει μόνο ο Ολυμπιακός.

Είμαι φιλόδοξος αλλά παράλληλα μου αρέσει να διατηρώ και ό,τι με κάνει ευτυχισμένο και πετυχημένο. Έχουμε κάνει μία καλή δουλειά στον Ολυμπιακό και προχωράμε.

Οτιδήποτε θα συζητήσουμε τον Μάιο. Τώρα δεν βλέπω κάτι άλλο παρά μόνο τον Ολυμπιακό».

The post Μαρτίνς: «Καμία επαφή με Σπόρτινγκ, μόνο Ολυμπιακός» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα