Μαρτίνς: «Εμφανής η κούραση των παικτών» (vid)

Μπορεί η εικόνα του Ολυμπιακού να μην ήταν και τόσο καλή, όπως δήλωσε ο ίδιος ο Πέδρο Μαρτίνς, ωστόσο ο ίδιος έμεινε ικανοποιημένος.

Σε δηλώσεις του στη NOVA ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν έκανε ένα από τα καλά του παιχνίδια, αλλά αναφέρθηκε στην κούραση που υπάρχει στην ομάδα.

Μεταξύ άλλων τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός:

«Η

κούραση είναι εμφανής. Από τις 3 Ιανουαρίου παίζουμε συνεχόμενα με δύο παιχνίδια την εβδομάδα. Υπάρχουν παίκτες οι οποίοι είναι κουρασμένοι.

Υπάρχουν και άλλοι οι οποίοι είναι λιγότερο κυορασμένοι και μπορούν να βοηθήσουν περισσότερο. Δεν μπορώ να πω τίποτα για το ματς αυτό στους παίκτες μου. Δεν ήταν όλα καλά στο παιχνίδι μας, αλλά προσπάθησαν όσο μπορούσαν για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Έχουμε παίκτες με μεγάλη κόπωση. Κουράσαμε τώρα τον Μπουχαλάκη και αφήσαμε τον Καμαρά να ξεκουραστεί. Υπάρχουν και οι τραυματισμοί οι οποίοι μας αναγκάζουν να αλλάξουμε θέσεις στους παίκτες μας. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Την Πέμπτη έχουμε ένα δύσκολο ματς και θέλουμε να συνεχίσουμε στη σεζόν με καλά αποτελέσματα και να τελειώσουμε με επιτυχίες».

Σε ερώτηση για το δικό του ρεκόρ νικών στον Ολυμπιακό, απάντησε: «Εγώ πάντα προσπαθώ να ό,τι καλύτερο μπορώ στην καριέρα μου. Το πιο σημαντικό όμως είναι να κερδίζεις τίτλους. Καλοί είναι οι αριθμοί, αλλά οι τίτλοι είναι πιο σημαντικοί και προσπαθώ πάντα για το καλό της ομάδας».

ΑΕΛ-Ολυμπιακός 1-3: Έκανε… μπλακτζακ με Χασάν, Ανδρούτσο, Ελ Αραμπί (vids)

Το άρθρο Μαρτίνς: «Εμφανής η κούραση των παικτών» (vid) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα