Μαρούπα: Νέες δηλώσεις-φωτιά για ΕΕΑ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Πανόπουλο!

Η Ειρήνη Μαρούπα έκανε παρέμβαση στο Metropolis 95.5, μιλώντας για την εισήγηση της ΕΕΑ για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, ενώ αναφέρθηκε και στον Ηλία Αρκούδη λέγοντας ότι είχε έτοιμη την εισήγηση για υποβιβασμό των 2 ομάδων.

«Αυτά που λέει ο Αρκούδης είναι ψέμματα. Είχε έρθει με έτοιμη εισήγηση για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ

και της Ξάνθης. Ο Φαραντούρης και εγώ πιστεύουμε ότι υπήρχε πολυϊδιοκτησία. Υπήρχε πολυϊδιοκτησία προσώπου μέσω μακρινής συγγένειας».

Σχετικά με τη θέση της και τελικά την ψήφο της να μην υποβιβαστούν ΠΑΟΚ και Ξάνθη είπε:

«Το έκανα για εθνικούς λόγους γιατί η Ξάνθη είναι στην παραμεθόριο. Ο Πανόπουλος ας έπαιρνε τα ποδαράκια του να έρθει στην εκδίκαση και να διεκδικήσει το δίκιο του. Το θέμα του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ ξεπερνάει τα όρια, είδατε αυτά που έγιναν στο Καραϊσκάκη; Στο γήπεδο του Ολυμπιακού τραυματίστηκε ένας αστυνομικός, ενώ μετά αποκάλεσε «Ρώσο» τον Σαββίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: Φωνή και οργή λαού στο συλλαλητήριο! (vid)

Δεν είναι τυχαίο ότι η κυβέρνηση της Τουρκίας θέλει να συν-διοικήσει την Θράκη. Η κυβέρνηση υιοθέτησε την άποψη μου και ανέστειλε την απόφαση υποβιβασμού των ομάδων λόγω εθνικού διχασμού! Εμένα με δικαιώνει ο Μητσοτάκης με τη χθεσινή ομιλία.

Ο δεύτερος λόγος που δεν ήθελα να υποβιβαστεί ο ΠΑΟΚ είναι ότι πρέπει να εξεταστεί και ο Ολυμπιακός. Δεν έχει φροντίσει κανένας για τις κατηγορίες προς τον Ολυμπιακό, η κάθαρση πρέπει να γίνει με όλες τις ομάδες, όπως έπεσε ο Βόλος και η Κέρκυρα».

Σχετικά με την καθυστέρηση στη δημοσιοποίηση του σκεπτικού της εισήγησης της επιτροπής, τόνισε:

«Θέλει χρόνο η εισήγηση, θα βγει κοντά σε ένα μήνα».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Μαρούπα: Νέες δηλώσεις-φωτιά για ΕΕΑ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Πανόπουλο! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα