Μαραντόνα: Η Νάπολι είπε «όχι» στο Maradona Cup για οικονομικούς λόγους!

Μαραντόνα: Η Νάπολι αναμένεται να λάμψει δια της απουσίας της από το Maradona Cup, που θα πραγματοποιηθεί στη μνήμη του θρύλου του ποδοσφαίρου.

Έχει περάσει περίπου ένας χρόνος από τότε που ο «θεός» της μπάλας έφυγε από τη ζωή.

Στο πλαίσιο αυτό, Μπαρτσελόνα και Μπόκα συναντιούνται στις 14 Δεκεμβρίου στη Σαουδική Αραβία για το Maradona Cup. Πρόκειται φυσικά για δύο σπουδαίους σταθμούς της καριέρας του.

Δεν είναι όμως οι μοναδικοί. Ανάμεσα στις πολλές ομάδες

που διέπρεψε ήταν και η Νάπολι. Ωστόσο ο πρόεδρος του συλλόγου, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, αποφάσισε η ομάδα του να μην ταξιδέψει για το τουρνουά.

Ο πρώτο λόγος αφορά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των «Παρτενοπέι», οι οποίοι έχουν επιβαρυμένο πρόγραμμα, λόγω και των αγώνων στο Europa League.

Ο δεύτερος που φαίνεται να είναι και ο σημαντικότερος αφορά το οικονομικό, αφού δεν κατέληξαν σε οικονομική συμφωνία με τους διοργανωτές.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ στην Αργεντινή, η Νάπολι φέρεται να ζήτησε 5 εκατ. ευρώ, εν αντιθέσει με τις Μπόκα και Μπαρτσελόνα που θα λάβουν από 1 εκατ. ευρώ η καθεμία.

Φυσικά, ο ιταλικός σύλλογος δεν θα μείνει άπραγος, καθώς σκοπεύει να διοργανώσει ένα φιλικό με τον Αργεντίνος Τζούνιορ τον Δεκέμβριο ή τον Ιανουάριο, προκειμένου να τιμήσει τον Μαραντόνα.

Il #Napoli aveva proposto, come finestra per disputare la Copa Maradona, il periodo 25 dicembre-10 gennaio: niente da fare, ma il club è al lavoro per ricordare #Maradona con un’amichevole nel 2022 con l’Argentinos Juniors, club in cui è cresciuto Diego https://t.co/pdODXb6D3y

— Claudio Russo (@claudioruss) October 26, 2021

Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα