Μαουρίσιο: «Πάντα στο πλευρό μας ο Σαββίδης, μας προσφέρει τα πάντα»

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Ζοσέ Μαουρίσιο, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Δικέφαλο και τον Ιβάν Σαββίδη, ενώ αναφέρθηκε στην επιστροφή στην αγωνιστική δράση και την Θεσσαλονίκη.

Ο Ζοσέ Μαουρίσιο, μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό της Βραζιλίας, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη συμφωνία για μείωση στα συμβόλαια των παικτών του ΠΑΟΚ,

τονίζοντας πως το γεγονός ότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι πάντα δίπλα τους και τους προσφέρει τα πάντα, έπαιξε σπουδαίο ρόλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σαββίδης: Μήνυμα εμπιστοσύνης στον Χρήστο Τζόλη (pic)

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη ζωή του στην Θεσσαλονίκη, αλλά και την επιστροφή στην αγωνιστική δράση.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τη συμφωνία που ήρθαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ με τη διοίκηση για μείωση στα συμβόλαια τους:

«Ο ΠΑΟΚ είναι ένα κλαμπ που προσφέρει μεγάλη σταθερότητα σε κάθε ποδοσφαιριστή, αλλά όπως ήταν αναμενόμενο ο κορονοϊός επηρέασε όλες τις ομάδες σε όλο τον κόσμο και γι’ αυτό το λόγο ξεκίνησαν οι συζητήσεις για μειώσεις στα συμβόλαια των παικτών. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ βρίσκεται πάντα στο πλευρό μας και μας προσφέρει τα πάντα, γι’ αυτό το λόγο και δεν ήταν δύσκολο να καταλήξουμε σε συμφωνία, που θεωρώ ότι ήταν καλή για όλες τις πλευρές».

Για το πώς αντιμετώπισε η Ελλάδα τον κορονοϊό:

«Η Ελλάδα κατάφερε να κοντρολάρει γρήγορα τον αριθμό των κρουσμάτων που παρουσιάστηκαν επιβάλλοντας την καραντίνα, με αποτέλεσμα όλος ο κόσμος να περιοριστεί στα σπίτια του».

Ενώ, για την επιστροφή στη δράση είπε:

«Μέχρι και την τελευταία στιγμή δεν γνωρίζαμε εάν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα γιατί η κατάσταση ήταν ρευστή και τα δεδομένα μπορούσαν να αλλάξουν. Όμως όταν μας είπαν ότι θα επιστρέψουμε στη δράση κάναμε όλα τα απαραίτητα τεστ, ώστε να προπονηθούμε και πάλι Είναι πολύ ευχάριστο συναίσθημα που το ποδόσφαιρο επέστρεψε στην Ελλάδα.

Τέλος, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την Θεσσαλονίκη

«Η Θεσσαλονίκη είναι μία υπέροχη παραλιακή πόλη που παρέχει πολλές δυνατότητες στους κατοίκους της και εξαιρετικά φιλική για όλες τις οικογένειες».

Το άρθρο Μαουρίσιο: «Πάντα στο πλευρό μας ο Σαββίδης, μας προσφέρει τα πάντα» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα