Μάντζαρης αντί του Νίξον στον Προμηθέα

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Πάτρα και τον Προμηθέα βρίσκεται ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Ο 30χρονος γκαρντ, έχει σχεδόν συμφωνήσει με την ομάδα που ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν. 

Και φαίνεται ότι ο Μάντζαρης θα επιλέξει την παραμονή του στην Ελλάδα καθώς είχε μια πολύ καλή πρόταση από την Φορτιτούντο Μπολόνια.

Ο Μάντζαρης θα αντικαταστήσει τον Ζαμάλ Νίξον ο οποίος δε

θα στεριώσει στην Πάτρα όπου πήγε πριν από λίγες μέρες. Οι δύο ήττες στο Eurocup και ειδικά η συντριβή (78-51) στο Τρέντο, αναγκάζουν τον Μάκη Γιατρά να αναζητήσει κάποιες αλλαγές στην ομάδα.

Το γεγονός ότι χρειάζεται έτοιμο κι έμπειρο παίκτη, τον οδηγεί στο δρόμο του Βαγγέλη Μάντζαρη ο οποίος παραμένει ελεύθερος. Όχι για πολύ, όπως δείχνουν τα πράγματα.

Ο 30χρονος γκαρντ είχε πέρυσι 10,5 πόντους και 5,3 ασίστ σε 6 αγώνες με τον Προμηθέα στην Basket League.

Αντίστοιχα στο Eurocup είχε (επίσης σε 6 αγώνες) 4,6 πόντους και 3,1 ασίστ κατά μέσο όρο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Προμηθέας θα προχωρήσει και σε άλλες αλλαγές. Όπως ήδη έχουμε γράψει ο Μοχάμεντ Φαγέ έχει ήδη επιστρέψει στην ομάδα. Και θα πάρει τη θέση του Φλόιντ ο οποίος θα δοθεί δανεικός είτε στο Λαύριο είτε στην Λάρισα.

Προφανώς με την προσθήκη του Μάντζαρη δεν θα προχωρήσει η προοπτική του Νίκολα Ραντίσεβιτς τον οποίο είχε στο στόχαστρο η ομάδα της Πάτρας.

Το άρθρο Μάντζαρης αντί του Νίξον στον Προμηθέα εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα