Μάντσεστερ Σίτι: Οι ιδιοκτήτες της πάνε να αγοράσουν και τη Νανσί

Η επεκτατική τάση του City Football Group φαίνεται πως δεν επηρεάζεται ούτε από τον κορονοϊό.

Πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό πως ο ιδιοκτήτης της Μάντσεστερ Σίτι, σεΐχης Μανσούρ αγόρασε μία ομάδα στο Βέλγιο. Αυτή είναι η Λόμελ, η οποία αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία. Υπήρχε, μάλιστα, ένα χρέος της τάξης περίπου των 2.000.000 ευρώ, το οποίο τακτοποιήθηκε άμεσα. Επόμενος στόχος το να αυξηθούν τα έσοδα

του κλαμπ.

Ωστόσο, το City Football Group δεν πρόκειται να σταματήσει εδώ. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Σίτι είναι διατεθειμένοι να αγοράσουν και τη Νανσί. Η τελευταία αγωνίζεται στη Ligue 2. Μπορεί στη Γαλλία να υπήρχε η άποψη ότι το deal χαλάει, αλλά στην Αγγλία υποστηρίζουν πως είναι ακόμα όλα ανοιχτά.

Σε περίπτωση που καταφέρει το City Football Group να κάνει δική του και τη Νανσί, θα ελέγχει παγκοσμίως 10 ομάδες! Φυσικά η πιο γνωστή, δημοφιλής και ισχυρή είναι η Μάντσεστερ Σίτι. Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα οι Ζιρόνα (Ισπανία), Μέρμπουρν Σίτι (Αυστραλία), Νιου Γιορκ Σίτι (ΗΠΑ), Μουμπάι (Ινδία), Σιχουάν Ζιουνιού (Κίνα), Μοντεβιδέο Σίτι Τορκέ (Ουρουγουάη), Γιοκοχάμ Μαρίνος (Ιαπωνία) και η προσφάτως αποκτηθείσα Λόμελ (Βέλγιο).

Ο Φεράν Σοριάνο, εκτελεστικός διευθυντής των «πολιτών», δήλωσε πρόσφατα ότι για την απόκτηση ομάδας στο Βέλγιο ρόλο έπαιξε η παραγωγή ταλέντων του. «Το Βέλγιο είναι μία από τις καλύτερες ποδοσφαιρικά χώρες της Ευρώπης με μία επιτυχημένη εθνική ομάδα. Βγάζει μερικούς κορυφαίους παίκτες, όπως γνωρίζουμε καλά και από τους Κέβιν Ντε Μπρόινε και Βενσάν Κομπανί».

Το άρθρο Μάντσεστερ Σίτι: Οι ιδιοκτήτες της πάνε να αγοράσουν και τη Νανσί εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα