Μάντσεστερ Σίτι – Γκλάντμπαχ 2-0: Στο ρελαντί

Έχουν και αυτό μερικές φορές τα knock out. Είναι τέτοια η διαφορά των δύο ομάδων που το δεύτερο ματς δεν έχει ιδιαίτερο νόημα, όπως συνέβη στο Μάντσεστερ Σίτι – Γκλάντμπαχ.

Στη Βουδαπέστη διεξήχθη και αυτό, όπως και το πρώτο, και έληξε με το ίδιο αποτέλεσμα. Χωρίς να ιδρώσει πρακτικά η Μάντσεστερ Σίτι ξεκαθάρισε στην Γκλάντμπαχ από πολύ νωρίς πως δεν είχε καμία διάθεση να παίξει με τη φωτιά. Με συνοπτικές διαδικασίες κλείδωσε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Champions League και στο δεύτερο ημίχρονο

έκανε απλώς διαχείριση.

Με τρομερό σουτ εκτός περιοχής στο 12′ ο Ντε Μπρόινε άνοιξε το σκορ και έξι λεπτά αργότερα ο Γκιουντογάν διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Ο Γερμανός συνεχίζει να έχει εντυπωσιακή συνέπεια με τα αντίπαλα δίχτυα.

Τα «πουλάρια» έχουν αρκετά προβλήματα αυτό το χρονικό διάστημα, είχαν και απουσίες και κάπως έτσι το… γλυκό έδεσε. Δυσκολεύονταν ακόμα και να περάσουν το κέντρο με το πρέσινγκ της Μάντσεστερ Σίτι και φυσικά στην πορεία συνειδητοποίησαν πως δεν είχαν λόγο να παλέψουν άλλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ξεκάθαρη και η επιθυμία των «πολιτών» να ρίξουν στροφές, επομένως, οι παίκτες των δύο ομάδων επέλεξαν να κρατήσουν δυνάμεις. Ο Μαχρέζ ήταν εκείνος που έψαξε το γκολ σε δύο περιπτώσεις και για λίγα εκατοστά δεν το κατάφερε.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ, Ντίας (69’ Λαπόρτ), Στόουνς, Κανσέλο (64’ Ζιντσένκο), Ρόδρι (63’ Φερναντίνιο), Γκουντογκάν (69’ Στέρλινγκ), Μπερνάρντο Σίλβα (75’ Αγουέρο), Μαχρέζ, Ντε Μπρόινε, Φόντεν.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Ζόμερ, Λάινερ, Γκίντερ, Ελβέντι (88’ Γιάντσκε), Μπενσεμπαϊνί (88′ Βεντ), Χόφμαν, Νόιχαους, Ζακάρια, Στιντλ (80’ Τραορέ), Εμπολό (65’ Βολφ), Τιράμ.

Το άρθρο Μάντσεστερ Σίτι – Γκλάντμπαχ 2-0: Στο ρελαντί εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα