Μαγκουάιρ: Σε εξέλιξη η δίκη του – Νέα στοιχεία για το επεισόδιο με τους Αλβανούς (vid)

Η υπόθεση του Χάρι Μαγκουάιρ για το επεισόδιο που δημιουργήθηκε στη Μύκονο, έχει δημιουργήσει «πονοκέφαλο στον Γκάρεθ Σαουθγκέιτ», ο οποίος θα αποφασίσει αν θα τον συμπεριλάβει στους αγώνες του Nations League της Αγγλίας τον επόμενο μήνα.

Θυμίζουμε οτι παρέα Αλβανών πλησίασε την αδελφή του Μαγκουάιρ, Νταίζη με έναν εξ αυτών -που αναφέρεται από τον βρετανικό Τύπο ως γκάνγκστερ- να της πιάνει την κουβέντα.

Όταν εκείνης τον απέρριψε

τότε ο Αλβανός της επιτέθηκε με μαχαίρι, τραυματίζοντάς την στο χέρι!

Τότε ήταν και το χρονικό σημείο που επενέβη ο Μαγκουάιρ και έγιναν όσο έγιναν με αποτέλεσμα την προσαγωγή του ποδοσφαιριστή στο τμήμα.

Εξάλλου, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Guardian η προγραμματισμένη για σήμερα (25/8) δίκη του αρχηγού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Σύρο μπορεί να αναβληθεί εκ νέου.

«Ο παίκτης δεν αναμένεται να είναι παρών κατά την ακρόαση, αφού έχει αποχωρήσει από την Ελλάδα, μετά την εμφάνισή του στον εισαγγελέα το Σάββατο, όπου του ασκήθηκε δίωξη και η δίκη του πήρε αναβολή για σήμερα. Θα εκπροσωπείται από τη νομική του ομάδα» αναφέρει ο Guardian.

«Υπήρξαν αμφιβολίες τη Δευτέρα εάν η ακρόαση θα διεξαχθεί, αφού οι Αρχές επιβεβαιώσουν τις επείγουσες εξετάσεις του προσωπικού στις αίθουσες του δικαστηρίου».

«Το δικαστήριο βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου που στεγάζει επίσης το δημαρχείο, όπου δύο άνθρωποι έχουν δείξει θετικοί στον ιό» δήλωσε τοπική πηγή στη βρετανική εφημερίδα.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ

Το άρθρο Μαγκουάιρ: Σε εξέλιξη η δίκη του – Νέα στοιχεία για το επεισόδιο με τους Αλβανούς (vid) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα