«Λύγισε» ο ΛεΜπρόν: «Πείτε στα παιδιά σας ότι τα αγαπάτε…» (vids)

11:22 1/2/2020 - Πηγή: Sportime

Το γήπεδο που μεγαλούργησε ο Κόμπι Μπράιαντ ήταν κατάμεστο για να τον αποχαιρετήσει και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν άντεξε και «ξέσπασε» στην συνέντευξη τύπου. 

Δύσκολες στιγμές βίωσαν για όλους όσοι βρέθηκαν σε αυτό. Usher, Wiz Khalifa και ο Charlie Puth τραγούδησαν, την στιγμή που ο ΛεΜπρον Τζέιμς έκλαιγε στους ώμους των συμπαικτών του. Μέχρι να βρει τη δύναμη και εκείνος να πει το μεγάλο «αντίο» στον Κόμπι όχι με τον λόγο που είχε ετοιμάσει από πριν αλλά

με όσα του έρχονταν στο μυαλό εκείνη τη στιγμή.

Λέικερς: Γέμισε το Staples Center με φανέλες του Κόμπι (pics)

Μετά το τέλος του ματς, Ντέιβις και ΛεΜπρόν μίλησαν για τα συναισθήματα τους και ξεχώρισαν τα λόγια του «Βασιλιά» για την οικογένεια του.

«Κάντε ότι είναι να κάνετε, αλλά σιγουρευτείτε ότι αγκαλιάζετε σφιχτά την οικογένεια σας. Αν έχετε παιδιά πείτε τους ότι τα αγαπάτε. Προσπαθείτε να είστε κοντά τους όσο περισσότερο μπορείτε. Και μην νιώθετε άσχημα αν πάτε σε αυτούς που αγαπάτε και κάνετε θυσίες στην δουλειά σας. Γιατί εγώ δεν νιώθω άσχημα γιατί στην Βοστόνη πήγα να δω τον γιο μου και στο παιχνίδι της ημέρας μας τσάκισαν. Δεν νιώθω καθόλου άσχημα».

“Just make sure you hug the s— out of your family. If you got kids, tell your kids you love them. Try to make it to as much as you can.”

—LeBron James while talking about Kobe and tonight’s emotions pic.twitter.com/7FV7idH3Xl

ESPN (@espn) February 1, 2020

Δείτε τα βίντεο:

Αντετοκούνμπο: Με το 24 για τον Κόμπι

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post «Λύγισε» ο ΛεΜπρόν: «Πείτε στα παιδιά σας ότι τα αγαπάτε…» (vids) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα