Λοκομοτίβ Μ. – Γιουβέντους 1-2: «Γκολάρα» πρόκρισης στο 90+3’ ο Κόστα! (vids)

Τα βρήκε δύσκολα, αλλά «χτύπησε» σαν… κόμπρα στο φινάλε και προκρίθηκε. Ο λόγος για τη Γιουβέντους η οποία επικράτησε με 2-1 της Λοκομοτίβ στη Μόσχα για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

«Λυτρωτής» για τη «Γηραιά Κυρία» ο Ντάγκλας Κόστα με εκπληκτικό γκολ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Όπως μπορείτε να δείτε στα βίντεο, η ενέργεια του 29χρονου Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού ήταν «μαγική».

Αφού

πήρε τη μπάλα στην αριστερή πλευρά στη συνέχεια με αριστοτεχνική κίνηση προχώρησε προς την περιοχή, έκανε το 1-2 με τον Ιγκουαΐν για να σκοράρει!

Το 0-1 από τους Ιταλούς είχε γίνει μόλις στο 4ο λεπτό. Ο Κριστιάο Ρονάλντο εκτέλεσε ένα φάουλ, ο τερματοφύλακας των Ρώσων Γκιγιέρμε έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του, με τον Άαρον Ράμσεϊ να επωφελείται και από κοντά να σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Πάντως η Γιουβέντους χάρηκε το προβάδισμά ούτε για ένα δεκάεοπτο, 10 λεπτά καθώς στο 12′ ήρθε η ισοφάριση. Συγκεκριμένα Ρίμπους σέντραρε από τα αριστερά, ο Μίραντσουκ πήρε την κεφαλιά στέλνοντάς την στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Στσέσνι, για να πάρει ο ίδιος το ριμπάουντ και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα προ κενής εστίας (1-1).

Οι Ρώσοι κράταγαν τον βαθμό ως το 90+3′ εκεί όμως «μίλησε» όπως προαναφέραμε η κλάση του 29χρονου Ντάγκλας Κόστα, ο οποίος «κλείδωσε» τη νίκη της ομάδας του και μαζί την πρόκριση στους «16» του Champions League.

Λοκομοτίβ Μόσχας: Γκιγέρμε, Ιγκνάτιεφ, Χέβεντες, Τσόρλουκα, Ρίμπους, Ζεμαλέντινοφ (81′ Τσερκέρια), Κρικόβιακ, Μπαρίνοφ, Ζοάο Μάριο (85′ Κολομέιτσεφ), Μίραντσουκ, Εντερ.

Γιουβέντους: Σέζνι, Ντανίλο, Μπονούτσι, Ρουγκάνι, Αλεξ Σάντρο, Κεντίρα (70′ Ντάγκλας Κόστα), Πιάνιτς, Ραμπιό, Ράμσεϊ (64′ Μπεντανκούρ), Ρονάλντο (81′ Ντιμπάλα), Ιγουαΐν.

Η βαθμολογία στον 4ο όμιλο:
1. Γιουβέντους (9-4) 10
2. Ατλέτικο Μαδρίτης (5-2) 7
3. Λοκομοτίβ Μόσχας (4-7) 3
4. Μπάγερ Λεβερκούζεν (1-6) 0

Η επόμενη (5η) αγωνιστική (26/11):
Γιουβέντους-Ατλέτικο Μαδρίτης
Λοκομοτίβ Μόσχας-Μπάγερ Λεβερκούζεν

Περισσότερα σε λίγο…

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Λοκομοτίβ Μ. – Γιουβέντους 1-2: «Γκολάρα» πρόκρισης στο 90+3’ ο Κόστα! (vids) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα