Λίβερπουλ: Τα μεταγραφικά πλάνα του Ιανουαρίου

18:10 1/1/2019 - Πηγή: Sportime

Η Λίβερπουλ μπήκε στο 2019 ως το φαβορί για την κατάκτηση της Premier League. Βέβαια το σημαντικότερο ματς όλων, είναι το επόμενο με τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Έτιχαντ», αλλά επειδή το αγγλικό πρωτάθλημα είναι περισσότερο μαραθώνιος, παρά κούρσα λίγων μέτρων, οι έξτρα λύσεις σε πρόσωπα θα βοηθούσαν τον Γιούργκεν Κλοπ.

Ή μήπως όχι; Στα πλάνα των «κόκκινων» για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου συμπεριλαμβάνονται περισσότερες αποχωρήσεις, παρά σκέψεις για ενίσχυση.

Μόνο υπό προϋποθέσεις.

Προσθήκες

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν συνηθίζει να αποκτά έναν παίκτη απλώς και μόνο για να κάνει μεταγραφή. Με τη μηχανή των «ρεντς» να δουλεύει εξαιρετικά, δεν διαφαίνεται λόγος για μεγάλες αλλαγές. Όπως είπε και ο ίδιος, αναφερόμενος στην κατάσταση με τους τραυματισμών των στόπερ: «η κατάστασή μας έχει ως εξής. Πριν δύο εβδομάδες αν με ρωτούσατε για κινήσεις, θα απαντούσα όχι. Τώρα έχουμε ξεμείνει με δύο κεντρικούς αμυντικούς».

Γκόμεζ και Μάτιπ επιστρέφουν πάντως τις επόμενες μέρες, συνεπώς το κενό θα καλυφτεί. Με το ίδιο σκεπτικό θα αλλάξει (αν αλλάξει κάτι) μεσοεπιθετικά. «Αν συμβεί κάτι στα εξτρέμ, είμαι 100% βέβαιος πως θα ενεργοποιήσουμε την οψιόν επιστροφής του Χάρι Γουίλσον».

Ο Γουίλσον έχει εντυπωσιάσει στον δανεισμό του στην Ντέρμπι Κάουντι.

Όπως γίνεται κατανοητό, περίπτωση έκπληξης με κάποιον εκ των Ραμπιό, Πούλισιτς, Φεκίρ, αποκλείεται. Τουλάχιστον άμεσα.

Αποχωρήσεις

Ο Ντόμινικ Σολάνκε ήταν η μεγαλύτερη απογοήτευση της περσινής σεζόν, αφού δεν κατάφερε να αρπάξει καμία από τις ευκαιρίες που του δόθηκαν. Γι’ αυτό και ο Κλοπ δεν τον έχει εμπιστευτεί καθόλου φέτος, με τον δανεισμό του σε μία εκ των Κρίσταλ Πάλας (πιθανότερο), Μπράιτον, Φούλαμ ή Χάντερσφιλντ προ των πυλών.

#td_uid_1_5c2ba135e004c .td-doubleSlider-2 .td-item1 { background: url(http://www.sportime.gr/wp-content/uploads/2019/01/SPORT-PREVIEW-Nathaniel-Clyne-80x60.jpg) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_5c2ba135e004c .td-doubleSlider-2 .td-item2 { background: url(http://www.sportime.gr/wp-content/uploads/2019/01/sport-preview-solanke-80x60.jpg) 0 0 no-repeat; } 1 of 2 Κλάιν Σολάνκε

Η περίπτωση του Ναθάνιελ Κλάιν είναι πιο σύνθετη. Βασικός και αναντικατάστος πριν το σοβαρό τραυματισμό του, μέχρι όμως να επιστρέψει ο Αλεξάντερ Άρνολντ είχε «καπαρώσει» τη θέση. Ο Γουόρνοκ τον θέλει δανεικό στην Κάρντιφ, όμως είναι δεδομένο πως μπορεί να προσφέρει λύσεις, όπως έκανε στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Για τον Αλμπέρτο Μορένο αντιθέτως, η κατάσταση έγινε ακόμα πιο ξεκάθαρη για το μέλλον του μετά τα παράπονα για την μεταχείρισή του από τον Κλοπ. Θα μείνει στο ρόστερ μέχρι το τέλος της σεζόν, όταν και θα λήξει το συμβόλαιό του.

Ο Γερμανός τεχνικός θα κάνει ό,τι χρειαστεί, όπως και το καλοκαίρι, ώστε να κρατήσει τον Σιμόν Μινιολέ ως back up του Άλισον. Υπάρχει βέβαια ενδιαφέρον από τη Νις.

Για τους Ντίβοκ Ορίγκι και Λάζαρ Μάρκοβιτς, άπαξ και υπάρξει σοβαρή προσφορά, η πώλησή τους θεωρείται δεδομένη.

Premier League: Ποδαρικά από τον Μπερμπάτοφ μέχρι τον Βάρντι

Έβερτον – Λέστερ 0-1: «Ποδαρικό» με Βάρντι

The post Λίβερπουλ: Τα μεταγραφικά πλάνα του Ιανουαρίου appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα