Λίβερπουλ: Νίκησε σβηστά και έπιασε κορυφή (vid)

Έχοντας το μυαλό στο μεγάλο ματς της Κυριακής (10/11) κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, η Λίβερπουλ έκανε το χρέος της νικώντας με 2-1 την Μπριζ.

Ήταν εμφανές το πόσο επηρέασε όλους το ματς που έρχεται. Ο Γιούργκεν Κλοπ έκανε πολλές αλλαγές ξεκουράζοντας παίκτες όπως οι Μανέ, Ρόμπερτσον, Φιρμίνο, Λόβρεν, ενώ εκτός αποστολής είχε τον Χέντερσον λόγω ίωσης.

Στο 14′ από κοντά ο Βαϊνάλντουμ άνοιξε το σκορ, αλλά στο 40′ ο Σαμάτα ισοφάρισε μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χαϊνέν στο πρώτο δοκάρι. Είχε φάσεις η Λίβερπουλ

με τον Σαλάχ να παίρνει πάνω του αρκετές προσπάθειες και τελικά έκανε το 2-1 με τον Τσάμπερλεϊν στο 53′. Ο Άγγλος χαφ γύρισε πολύ ωραία και και με το αριστερό έστειλε την μπάλα στη γωνία του Κούκε. Στη συνέχεια οι «ρεντς» δεν καθάρισαν το ματς και έπαιξαν με τη φωτιά. Ο Άλισον χρειάστηκε προς το φινάλε να κάνει μία καλή επέμβαση, αλλά το τρίποντο ήρθε ώστε και σβηστά.

Έτσι οι Μέρσεϊσαϊντερς πέρασαν στην κορυφή του ομίλου, αφού η Νάπολι ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Ζάλτσμπουργκ. Ο Χάλαντ με πέναλτι στο 11′ άνοιξε το σκορ και… γράφει ιστορία και ο Λοσάνο ισοφάρισε στο 43′. Δεν κατάφεραν να γυρίσουν το ματς οι Ιταλοί, οι οποίοι την επόμενη αγωνιστική του Champions League πηγαίνουν στο «Άνφιλντ».

Τα αποτελέσματα του 5ου ομίλου

Λίβερπουλ – Γκενκ 2-1 (14′ Βαϊνάλντουμ, 53′ Τσάμπερλεϊν – 40′ Σαμάτα)

Νάπολι – Ζάλτσμπουργκ 1-1 (43′ Λοσάνο – 11′ πέν. Χάλαντ)

Η βαθμολογία

1. Λίβερπουλ 9
2. Νάπολι 8
3. Ζάλτσμπουργκ 4
4. Γκενκ 1

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Λίβερπουλ: Νίκησε σβηστά και έπιασε κορυφή (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα