Λιβάι Γκαρσία: Σχεδόν απίθανο να προλάβει την Μπράιτον

Ο Λιβάι Γκαρσία για ακόμα μια φορά φέτος δίχως να το θέλει φυσικά, στενοχώρησε τον κόσμο της ΑΕΚ. Τον κόσμο που θέλει να τον βλέπει μέσα στο γήπεδο να πετυχαίνει, όπως πέρυσι, 18 γκολ.

Δίχως να το θέλει, γιατί ποιος παίκτης δε θέλει να παίζει και να είναι τραυματίας. Ειδικά φέτος, ο 26χρονος από το Τρινιτάντ έχει ταλαιπωρηθεί πολύ. Ήδη τρίτη φορά που γίνεται κουβέντα και ενώ δεν έχει φύγει ήδη ο Νοέμβριος.

Με την τιμή του επίσης δεδομένα να

πέφτει στο διεθνές μάρκετ. Αλλά αυτό μάλλον είναι το τελευταίο που τον απασχολεί τώρα. Ο Γκαρσία αυτό που θέλει είναι να παίξει και ο Αλμέιδα να τον έχει στη διάθεσή του.

Η ΑΕΚ μετά τη νίκη στα Γιάννενα σε ακόμα ένα ματς που πήγε έως το τέλος, υποδέχεται για το Europa League την Μπράιτον. Η νίκη στην Αγγλία είχε δημιουργήσει άλλα δεδομένα, που η Ένωση δεν τα εκμεταλλεύτηκε γνωρίζοντας δυο ήττες από τη Μαρσέιγ.

Να νικήσει ξανά την Μπράιτον δεν είναι εύκολο. Βασικά δεν είναι φαβορί.  Η ΑΕΚ μάλλον θα πρέπει να δει τι θα γίνει στο Μαρσέιγ-Άγιαξ προκειμένου να τσεκάρει πως θα πάει στο Άμστερνταμ για να μη χάσει και να συνεχίσει στο Conference League.

Αυτό είναι το ρεαλιστικό σενάριο.

Λιβάι Γκαρσία: Σχεδόν απίθανο να προλάβει

Ο Λιβάι Γκαρσία σίγουρα θέλει να παίξει σε αυτό το ματς τελικό με την Μπράιτον. Δε φαίνεται όμως πως θα προλάβει να το πετύχει. Ο νέος τραυματισμός, που διαπιστώθηκε όταν και πήγε στο Τρινιτάντ, φαίνεται πως θα τον κρατήσει εκτός.

Δεν πρόλαβε να παίξει με τον ΠΑΣ για το πρωτάθλημα, αλλά όλα δείχνουν πως είναι εξαιρετικά μα εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει να παίξει με την Μπράιτον.

Εξάλλου, ο Γκαρσία δεν προπονήθηκε καν σήμερα Δευτέρα (27/11) με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στην ΑΕΚ. Να φανταστεί κανείς πως μετά από αγώνες το πρόγραμμα είναι πολύ χαλαρό για όσους έχουν αγωνιστεί.

Μόνο όσοι δεν έπαιξαν ακολουθούν κανονικό πρόγραμμα και αυτοί όχι σε τοπ ρυθμούς.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα