Λειψία – Στουτγκάρδη 4-0: Ιπτάμενοι «ταύροι» με σούπερ Ζομποζλάι

Τα 20 εκατ. ευρώ που έβγαλε από τα ταμεία της για χάρη του Ντομινίκ Ζομποζλάι φαίνεται ότι αρχίζουν να αποδίδουν για τη Λειψία, η οποία με πρωταγωνιστή τον Ούγγρο έκανε πάρτι απέναντι στην Στουτγκάρδη (4-0).

Ο 20χρονος κυνηγός έλαμψε στο πρώτο ματς που ξεκίνησε βασικός με τους «ταύρους» και δεν άργησε να πατήσει το κουμπί της… απόσβεσης. Κι αυτό γιατί πέτυχε δύο τέρματα, το ένα πιο όμορφο από το άλλο. Στο 38΄, ο Ούγγρος εξαπέλυσε μια οβίδα από πλάσια θέση στα όρια της μεγάλης περιοχής σημαδεύοντας

το δεξί πλαϊνό διχτάκι της εστίας του Φλόριαν Μίλερ.

Ντομινίκ Ζομποζλάι: Το νέο αστέρι της Λειψίας

Με αυτό το κομψοτέχνημα ο Ντομινίκ Ζομποζλάι συστήθηκε στο κοινό της Λειψίας που έσπευσε στο γήπεδο να τον δει και λίγο αργότερα έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών της ομάδας, καθώς ήταν εκείνος που σημείωσε το 3-0. Ο τρόπος ήταν ακριβώς η απόδειξη ότι όλα έβγαιναν στον νεαρό.

Αρκετά μέτρα εκτός περιοχής, ο Ζομποζλάι εκτέλεσε φάουλ προσπαθώντας να γεμίσει, η μπάλα δεν βρήκε κανενός το κεφάλι και κατέληξε στο αριστερό πλαϊνό διχτάκι της Στουτγκάρδης.

Λίγο νωρίτερα, ο Εμίλ Φόρσμπεργκ συνέχισε να είναι «καυτός» από το περασμένο EURO και διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων.

Σκόρερ όμως χρήστηκε και ένα ακόμα νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ταύρων», Αντρέ Σίλβα, ο οποίος επίσης άνοιξε λογαριασμό με εύστοχο χτύπημα από τα έντεκα βήματα (65΄).  Ο Ντίνος Μαυροπάνος αγωνίστηκε για 84 λεπτά με τους Σουηβούς, χωρίς όμως να καταφέρει να περιορίσει την ορμή των γηπεδούχων που… πετούσαν!

Η ομάδα του Τζέσι Μαρς πέτυχε την πρώτη της φετινή νίκη μετά την κακή παρένθεση στην έδρα της Μάιντς (1-0), ενώ το σύνολο του Ματαράτσο απογοήτευσε έπειτα από το ονειρεμένο του ξεκίνημα στην Bundesliga (5-1 την Γκρόιτερ Φιρτ).

Όπως ήταν φυσικό, όλος ο κόσμος μιλάει πλέον για το μεγάλο αναδυόμενο αστέρι της Λειψίας, το οποίο ήδη έχει καθηλώσει τους φιλάθλους στις οθόνες τους.

Διαβάστε επίσης: Ρεάλ Μαδρίτης: Για… πάντα στην «Βασίλισσα» ο Μπενζεμά

Ολυμπιακός: Δεν «περνάει» ο Σεμέδο στην Αγγλία – Θα κάνει το θαύμα ο Μέντες;

Τηλεφώνημα Μητσοτάκη – Ερντογάν για το Αφγανιστάν

Σπύρος Γιαννόπουλος για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα