Λέικερς: Παραμένει στο Λος Άντζελες ο Ραζόν Ρόντο!

22:28 6/7/2019 - Πηγή: Sportime

Συνεχόμενα μεταγραφικά «χτυπήματα» τις τελευταίες ώρες για τους Λος Άντεζελες Λέικερς. Μετά τους Ντάνι Γκριν, ΝτεΜάρκους Κάζινς, και Κουίν Κουκ η ομάδα του L.A. ήρθε σε συμφωνία και με τον Ραζόν Ρόντο!

Ο 33χρονος γκαρντ θα ανανεώσει υπογράγοντας νέο συμβόλαιο διετούς διάρκειας, το οποίο αν εξαντλήσει θα συμπληρώσει τριετία στους «λιμνάνθρωπους».

Έτσι η ομάδα του ΛεΜπρόν Τζέιμς αποκτά μια εξαιρετική βασική 5άδα με τον «King James» τον Ρόντο στη θέση του βασικού πλέι μέικερ και τους Γκριν, Κάζινς και Άντονι Ντέιβις να τη συμπληρώνουν.

Πέρσι ο Ρόντο έλαβε το ποσό

των 9 εκατομμυρίων δολαρίων από την ομάδα των Λέικερς, έχοντας 9,2 πόντους, 5,3 ριμπάουντ και 8 ασίστ κατά μέσο όρο στα 46 παιχνίδια που αγωνίστηκε.

Εξάλλου η ομάδα-θρύλος του ΝΒΑ κράτησε στο δυναμικό της και τους Κάλντγουελ Πόουπ και Τζαβέλ ΜακΓκι και έτσι την προσεχή σεζόν αναμένεται να είναι μία από αυτές που θα διεκδικήσουν τον τίτλο!

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του έγκριτου αναλυτή του ΝΒΑ Άντριαν Βοϊναόρφσκι, αλλά και τις υπόλοιπες σχετικές αναρτήσεις.

Free agent Rajon Rondo is signing a two-year deal with the Los Angeles Lakers, league sources tell @ramonashelburne and me.

— Adrian Wojnarowski (@wojespn) 6 Ιουλίου 2019

After the Lakers signed Boogie Cousins and re-signed Rajon Rondo, our current odds for them to win: #NBA West: +240
NBA Title: +350

Bet at our site, as this dramatic free agency in the NBA hits its conclusion: https://t.co/AoQGV5lYQj pic.twitter.com/UAwHqK3nsA

— BetStars USA (@BetStarsUSA) 6 Ιουλίου 2019

LA Lakers agree with DeMarcus Cousins, bring back Rajon Rondo https://t.co/q0LYx2icFX

Oscar Combs (@wildcatnews) 6 Ιουλίου 2019

Rajon Rondo Will Return To The Lakers On A Two-Year Deal https://t.co/uf4HE2Yqpz pic.twitter.com/q7jQKbOn38

— 24fun (@24funme) 6 Ιουλίου 2019

The post Λέικερς: Παραμένει στο Λος Άντζελες ο Ραζόν Ρόντο! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα