Λέικερς: Δικός τους και επίσημα ο Ντέιβις (pic+vid)

10:22 7/7/2019 - Πηγή: Sportime

Με κάθε επισημότητα παρουσιάστηκαν οι νέοι παίκτες των Λος Άντζελες Λέικερς, φυσικά με κεντρικό πρωταγωνιστή τον Άντονι Ντέιβις.

Οι «λιμνάνθρωποι» μας έδειξαν τα νέα τους αστέρια, με τον 26χρονος σέντερ να έχει όπως μπορούμε να καταλάβουμε τη μεγαλύτερη προβολή.

Άλλωστε το deal που έκλεισε για αυτόν η ομάδα του Λος Άντζελες ήταν πραγματικά τεράστιο αφού είχε μέσα την αποχώρηση των Λόνζο Μπολ,

Τζος Χαρτ, Μπράντον Ίνγκραμ για τους Πέλικανς, στους οποίους έδωσαν και τα δικαιώματα του Ντε’ Άντρε Χάντερ, συν δύο ακόμα draft picks.

Εκτός αυτού όμως οι Λέικερς έκαναν γνωστό και την απόκτηση του Κουίν Κουκ, του Ντάνι Γκριν, του Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ και Τζαβέιλ ΜακΓκι.

Ανάμεσα σε όλους αυτούς φυσικά και ο ΝτεΜάρκους Κάζενς παρουσιάστηκε από την ομάδα και είναι έτοιμος να παλέψει για να επιστρέψει στο επίπεδο που τον είχαμε συνηθίσει, πριν τον σοβαρό τραυματισμό του.

«Anthony represents everything we stand for, with his unwavering commitment to excellence as both a person and athlete. This is a historic moment for the Lakers franchise, and we couldn’t be more proud to have him.» – Rob Pelinkahttps://t.co/1VtzApnLNW

Los Angeles Lakers (@Lakers) July 7, 2019

The resume speaks for itself.
Welcome to Los Angeles, @AntDavis23! pic.twitter.com/uXJJwdGvOq

Los Angeles Lakers (@Lakers) July 7, 2019

OFFICIAL: Quinn Cook, DeMarcus Cousins and Danny Green have signed with the #LakeShowhttps://t.co/SupbsXXE0p

Los Angeles Lakers (@Lakers) July 7, 2019

OFFICIAL: Kentavious Caldwell-Pope and JaVale McGee have re-signed with the #LakeShow https://t.co/Hodz6O4VwG

Los Angeles Lakers (@Lakers) July 7, 2019

The post Λέικερς: Δικός τους και επίσημα ο Ντέιβις (pic+vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα