Λεγκίκας: Ανανέωσε με το Λαύριο για τέταρτη σεζόν

Ο Δημήτρης Λεγκίκας τα βρήκε σε όλα με το Λαύριο και ανακοίνωσε ότι ο 25χρονος παίκτης υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο και θα μείνει στην ομάδα και στη νέα σεζόν.

Ο Δημήτρης Λεγκίκας δεν θα το κουνήσει ρούπι από το Λαύριο. Ο σύλλογος τα βρήκε σε όλα με τον Δημήτρη Λεγκίκα και ανακοίνωσε ότι ο 25χρονος παίκτης υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο και θα μείνει στην ομάδα και στη νέα σεζόν.

Αναλυτικά

η ανακοίνωση του Λαυρίου ανέφερε:

Η ΚΑΕ Λαύριο – Megabolt ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Λεγκίκα για τη σεζόν 2020-2021!

Ο Δημήτρης, ο οποίος συνεχίζει για 4η χρονιά στην ομάδα μας, την περσινή σεζόν είχε κατά μέσο όρο σε 16 αγώνες: 2.3 πόντους, 0.9 ριμπάουντ και 0.4 κλεψίματα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η ΚΑΕ Λαύριο – Megabolt ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Λεγκίκα για τη σεζόν 2020-2021! Ο Δημήτρης, ο οποίος συνεχίζει για 4η χρονιά στην ομάδα μας, την περσινή σεζόν είχε κατά μέσο όρο σε 16 αγώνες: 2.3 πόντους, 0.9 ριμπάουντ και 0.4 κλεψίματα. Δημήτρη, σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας η οποία προχωρά και βλέπει δυναμικά μπροστά! ▣ Δεν αρχίζουμε…ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ! #LavrioMegaboltBC #myteam #mytown #family #newseason #newgoals

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ-MEGABOLT (@kae_lavrio_megabolt) στις 18 Ιούλ, 2020 στις 4:24 πμ PDT

Το άρθρο Λεγκίκας: Ανανέωσε με το Λαύριο για τέταρτη σεζόν εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα