ΛεΜπρόν: Η αντίδραση του για την ανταλλαγή του Ντέιβις

Ενίσχυση για τους Λος Άντζελες Λέικερς ζητούσε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος σίγουρα άρχισε να παίρνει αυτό που θέλει και είναι ευχαριστημένος.

Η ομάδα του Λος Άντζελες έκανε τη μεγάλη κίνηση και αντάλλαξε τρεις παίκτες και τρεις μελλοντικά draft picks, προκειμένου να αποκτήσει τον Άντονι Ντέιβις.

Συγκεκριμένα η συμφωνία εμπεριέχει τον Λόνζο Μπολ, τον Τζος Χαρτ, τον Μπράντον Ίγνκραμ, ενώ έδωσε και το φετινό της pick, με τους Πέλικανς να επιλέγουν και στο Νο1 και στο Νο4.

Έτσι μόλις έγινε γνωστή η συγκεκριμένη ανταλλαγή, όλο το NBA,

άρχισε να τρελαίνεται, αφού οι δυνατότητες των Λέικερς πλέον ανεβαίνουν σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Φυσικά και ο ίδιος ο ΛεΜπρόν, θέλησε να σχολιάσει με τον δικό του τρόπο τα νέα, κάνοντας ένα ποστάρισμα στο προσωπικό του instagram.

View this post on Instagram

AD on da way!! @antdavis23 . Let’s get it bro! Just the beginning.. #LakeShow

A post shared by LeBron James (@kingjames) on Jun 15, 2019 at 8:16pm PDT

Έτσι ανάρτησε μία φωτογραφία στην οποία ο Άντονι Ντέιβις φοράει τη φανέλα των Λέικερς και είναι στο πλευρό, γράφοντας στη λεζάντα: «Ο AD έρχεται. Ας το κάνουμε αδερφέ. Αυτή είναι μόνο η αρχή».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη μέση της χρονιάς ο 26χρονος σέντερ ήταν τραυματίας, με τους Πέλικανς όταν επέστρεψε να μην ρισκάρουν τη συμμετοχή του για μεγάλο χρονικό διάστημα μέσα στο παρκέ.

Μένει πλέον να δούμε το πώς θα δέσει με τον Τζέιμς και αν θα μπορέσουν με τις υπόλοιπες προσθήκες που θα γίνουν, να κατακτήσουν το ερχόμενο πρωτάθλημα.

The post ΛεΜπρόν: Η αντίδραση του για την ανταλλαγή του Ντέιβις appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα