Λαζόπουλος: Η Πάρος είναι η καινούρια μου ζωή

Νέα συνέντευξη παραχώρησε ο Λάκης Λαζόπουλος στην οποία μεταξύ άλλων μίλησε και για την καινούργια του μόνιμη κατοικία, την Πάρο.

Ο Έλληνας ηθοποιός, παρουσιαστής και σεναριογράφος ζει μόνιμα, χειμώνα καλοκαίρι στο νησί των Κυκλάδων τα τελευταία χρόνια και δηλώνει μαγεμένος! Στη συνέντεξη την οποία παραχώρησε στη δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου και την «realnews», ο Λάκης Λαζόπουλος

ανέφερε ότι «Ήθελα πάντα να βλέπω θάλασσα. Η Πάρος με έχει μαγέψει. Μου αρέσει να μένω στο σπίτι μου εκεί. Μου αρέσει ο χειμώνας που είναι κλειστά όλα. Η Πάρος είναι η καινούρια μου ζωή».

Ο Λαζόπουλος σε ερώτηση που του έγινε για το αν έχει κάποια πικρία από τον χώρο της τηλεόρασης, δήλωσε πως όχι και ότι πέρασε πολύ ωραία. Παράλληλα πάντως άφησε αιχμές προς τρίτους ότι του κλείνουν τον δρόμο προς την μικρή οθόνη. « Από την ώρα που κάποιος που έχει εξουσία απαγορεύει τη δική μου παρουσία στην τηλεόραση, δεν μπορώ να κάνω κάτι εγώ, παρά να ακολουθήσω την απαγόρευση. Όταν η δημοκρατία μονοδρομείται, τότε υποχρεώνεσαι να ακολουθήσεις τη σήμανση. Τουλάχιστον όσον αφορά στην τηλεόραση.»,  ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αν κρίνουμε πάντως από μία άλλη πρόσφατη συνέντευξη του, στο πλαίσιο της πρώτης του έκθεσης ζωγραφικής στην Πάρο, στο «Καλοκαίρι#not» στο Open, δεν θα αργήσει να επανέλθει στο χώρο της τηλεόρασης. Αυτή τη φορά όμως ενδεχομένως μόνο παρασκηνιακά. Όπως αποκάλυψε, γράφει μία νέα τηλεοπτική σειρά την οποία έδειξε να πιστεύει πολύ.

Τέλος, ερωτήθηκε για το Ελληνικό κίνημα #meToo. Για το κίνημα ο Λάκης Λαζόπουλος είπε: «Είναι παρήγορο ότι το θέατρο έγινε ο μόνος χώρος ο οποίος επέβαλε ένα ξεκαθάρισμα, ώστε να μπορούν οι νεότεροι ηθοποιοί να βρεθούν σε έναν καλύτερο χώρο. Αλίμονο αν το θέατρο συνέχιζε να ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές! Καλώς καμωμένα όλα.»

Διαβάστε Επίσης:

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο του τηλεοπτικό βήμα

Λάκης Λαζόπουλος για εμβόλια: «Η πίεση δημιουργεί διχασμό»

Φρεγάτες: Μία γαλλική FDI-HN ελέγχει με το Sea Fire 500 από τον Μαρμαρά μέχρι το Καστελόριζο

Ευαγγελία Κουτσιανούδη για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα