Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Η ανακοίνωση της οικογένειάς του

12:29 9/9/2019 - Πηγή: Sportime

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 63 ετών, βυθίζοντας οικογένεια, φίλους και θαυμαστές σε θλίψη.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «magnesianews.gr» ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, διέμενε τις τελευταίες ημέρες και μετά τη συναυλία που πραγματοποίησε με τον Νίκο Πορτοκάλογλου στον Βόλο, στο σπίτι που διατηρούσε στον Πτελεο.

Διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο του Βόλου σήμερα τα ξημερώματα,

μετά από καρδιακή προσβολή που πιθανότητα που υπέστη στη διάρκεια της νύκτας, ενώ δεν έγιναν γνωστές ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες.

H οικογένειά του μέσα από το λογαριασμό του στο Facebook ανακοίνωσε με οδύνη το θάνατό του.

«Η οικογένεια του λατρεμένου και χιλιοτραγουδισμένου Λαυρεντη Μαχαιριτσα ανακοινώνει με οδύνη την απώλειά του. Οι εκδηλώσεις αγάπης και συμπαράστασης μας συγκινούν. Ο ίδιος θα επιθυμούσε διακριτικότητα και απλότητα. Η αναγγελία για την εξόδιο ακολουθία θα ανακοινωθεί», αναφέρει η ανάρτηση της οικογένειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαχαιρίτσας: Ο πολιτικός κόσμος τον αποχαιρετά

Κάτοικοι του Αλμυρού που τον είχαν δει τις τελευταίες ημέρες δήλωσαν στο magnesianews ότι ήταν πολύ ευδιάθετος και ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι συντοπίτες του, τόσο στον ίδιο, όσο και στον Νίκο Πορτοκάλογλου, την περασμένη Παρασκευή στη μεγάλη συναυλία που είχαν δώσει.

Tα τραγούδια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα αγαπήθηκαν και τραγουδήθηκαν από εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου. «Ένας Τούρκος στο Παρίσι», «Και τι ζητάω», «Τερατάκια τσέπης», «Έλα ψυχούλα μου», «Διδυμότειχο μπλουζ» είναι μερικά μόνο από όσα έγιναν πασίγνωστα στο πανελλήνιο.

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Η ανακοίνωση της οικογένειάς του appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα