Λάσο: «Πάμε στην Πόλη με σημαντικές απουσίες»

Ο Πάμπλο Λάσο μίλησε για τις  σημαντικές απουσίες που θα έχει η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Φενέρμπαχτσε για την 25η αγωνιστική της Euroleague. Ο Ράντολφ θα παραμείνει εκτός για αρκετό καιρό, ενώ οι Τέιλορ και Γιούλ δεν ταξίδεψαν στην Κωνσταντινούπολη. 

Αναλυτικά ο Λάσο δήλωσε: «Έχουμε τρεις σημαντικές απουσίες. Ο Ράντολφ με το πρόβλημα στο δάχτυλό του θα είναι εκτός για κάποιο διάστημα. Ο Τέιλορ έχει τραυματισμό στο γόνατο και δεν θα ταξιδέψει, ενώ ο Γιούλ έχει πρόβλημα στη γάμπα του

και επίσης έμεινε στην Μαδρίτη. Προβλήματα αντιμετωπίζει και ο Φελίπε Ρέγιες. Θα ταξιδέψουμε με τους υπόλοιπους παίκτες του ρόστερ» και συνέχισε λέγοντας:

«Όλα τα ματς της Euroleague είναι δύσκολα. Η Φενέρμπαχτσε μόλις πήρε το Κύπελλο Τουρκίας. Χρειάζεται περισσότερες νίκες και τη σεβόμαστε πολύ, καθώς αποτελεί μία από τις κορυφαίες ομάδες της Euroleague. Έχει εξαιρετικούς παίκτες όπως ο Ντε Κολό, ο Σλούκας, ο Κάλινιτς και ο Ουίλιαμς. Ακόμα κι αν μένουν άλλα 10 παιχνίδια, αποτελούν ακόμα τους διεκδικητές του τροπαίου».

@pablolaso: “Hay que cambiar el chip porque el partido ante el Fenerbahçe será difícil”.@TreyThompkins: “El equipo está bien y ya preparado para un encuentro frente a un rival duro”.#HalaMadrid | #RMBaloncesto pic.twitter.com/48Yz5tTdqq

Real Madrid Basket (@RMBaloncesto) February 19, 2020

View this post on Instagram

#HalaMadrid Selfie Real @23llull #CAMPEONES28

A post shared by Real Madrid Basketball (@realmadridbasket) on Feb 17, 2020 at 12:17pm PST

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Λάσο: «Πάμε στην Πόλη με σημαντικές απουσίες» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα