Λαμία: Τα ζόρια με την επιστροφή Τεννέ και η «μάχη» για τον κόουτς

Ήταν αναπόφευκτο πως θα γινόταν κάποια στιγμή. Η Λαμία θα κατέφευγε στη λύση του Μπάμπη Τεννέ πολύ απλά γιατί από τότε που αποκαταστάθηκε η σχέση του με τον Πανουργιά Παπαϊωάννου, αυτόν ήθελε ο δεύτερος. Το όνομά του είχε πέσει και νωρίτερα στο τραπέζι, αλλά τότε άπαντες είχαν προσπαθήσει να αποτρέψουν τον μεγαλομέτοχο.

Μάχη έγινε και τώρα στο θέμα του προπονητή στη Λαμία.

Είναι ξεκάθαρο πως κάποιοι δεν ήθελαν τον έμπειρο τεχνικό τόσο εντός της ομάδας όσο και πέριξ αυτής. Ορισμένοι άρχισαν ήδη τα μαθήματα ενόργανης γνωρίζοντας το τι θα ακολουθήσει.

Καλώς ή κακώς ο Τεννές είναι ενδεχομένως ο μοναδικός προπονητής που μπορούσε να επηρεάσει τόσο τον Παπαϊωάννου. Τον πίεζε πολύ στο να είναι συνεπής στις πληρωμές, κάτι που δεν συμβαίνει πια, να δίνει πριμ και να κόβει τα πολλά πολλά στους αυλικούς. Γι’ αυτό και οι τελευταίοι σταδιακά θα πρέπει να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα.

Από εκεί και πέρα, ουσιαστικά ένας ήταν ο σοβαρός του αντίπαλος όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Το αφεντικό το είχε πάρει απόφαση να τον φέρει πίσω μήπως και σωθεί η σεζόν, αλλά δεχόταν μεγάλες πιέσεις για να πάρει άλλον κόουτς. Δεν το έκανε τελικά και οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα υπάρχουν και συνέπειες. Θα φανεί προσεχώς το εάν θα επιβεβαιωθούν…

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Πρώτη προπόνηση της Λαμίας με τον Μπάμπη Τεννέ #lamiafc #lamia_season2020_21 #slgr #interwetten #training Παρουσία του νέου προπονητή της ομάδας μας, Μπαμπη Τεννέ, το απόγευμα της Παρασκευής 9/10 προπονήθηκαν οι παίκτες μας με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει οικογενειακό διπλό το οποίο παρακολούθησε και ο μεγαλομέτοχος Πανουργιάς Παπαϊωάννου με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης. Άμεσος συνεργάτης του κ. Τεννέ θα είναι ο Ηλίας Κώτσιος, ο πρώην κεντρικός αμυντικός του ΟΦΗ, της ΑΕΛ, του Παναθηναϊκού και του Λεβαδειακού τον οποίο καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964® (@pas_lamia_1964_official) στις 9 Οκτ, 2020 στις 10:09 πμ PDT

Το άρθρο Λαμία: Τα ζόρια με την επιστροφή Τεννέ και η «μάχη» για τον κόουτς εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα