Λαμία: Στη… σέντρα ο Πετράκης για τα λάθη άλλων

Όποιος δεν το περίμενε όταν βγήκε το πρόγραμμα, μάλλον δεν γνωρίζει πώς κινείται η Λαμία. Η τακτική από τη στιγμή που καθιερώθηκε εκείνη στη Super League 1 είναι γνωστή. Βγάζουμε την προετοιμασία με αυτόν που θα μας ζητήσει τις λιγότερες μεταγραφές και στη συνέχεια τον αλλάζουμε. Όποτε βολέψει. Και τότε του τα χρεώνουμε όλα.

Έγινε με τον Μπάμπη Τεννέ, τον οποίο διαδέχτηκε ο Μάκης Χάβος, έγινε την επόμενη σεζόν με τον Σωτήρη Αντωνίου,

τον οποίο αντικατέστησε ο Άκης Μάντζιος, θα γίνει και τώρα. Η Λαμία έβγαλε ένα καλοκαίρι κάνοντας μεταγραφές για τη Super League 2. Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου, που… δεν ασχολείται, έπαιρνε τηλέφωνα μάνατζερ και ζητούσε παίκτες με 35-40.000 ευρώ. Και τα αποτελέσματα βγήκαν στο γήπεδο.

Εκτός εάν περίμενε κανείς ο Γιώργος Πετράκης να κάνει θαύματα με αυτό το ρόστερ. Η διοίκηση χρέωνε την ήττα στη Θεσσαλονίκη στη διαιτησία. Αυτή με την ΑΕΚ ήταν προφανώς εντός προγράμματος και ουσιαστικά έως τώρα μοναδικό αρνητικό αποτέλεσμα είναι αυτό με τον ΟΦΗ. Παρεμπιπτόντως, σε εκείνο το παιχνίδι οι «κυανόλευκοι» ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Αλλά δεν γίνεται να βάλει την μπάλα στα δίχτυα ο προπονητής, θέλει και παίκτες.

Μετά από το ματς με τους Κρητικούς, πάντως, άρχισαν οι πρώτες μουρμούρες. Γιατί όταν ψάχνεσαι να ρίξεις την ευθύνη αλλού, είναι εύκολο.  Αποκτήθηκαν Αραμπούλι και Βασιλακάκης και μετά την αναμενόμενη ήττα από την ΑΕΚ, ξεκίνησαν οι διαρροές για τον Κρητικό τεχνικό και το μέλλον του. Για να προετοιμαστεί το κλίμα για όσα έπονται.

Στη Λαμία δεν κρύβουν πως θέλουν να πάνε σε έμπειρο τεχνικό στην πορεία της σεζόν. Φυσικά για να προχωρήσεις σε αλλαγή προπονητή και να… περάσει πιο καλά στον κόσμο, θες και το κατάλληλο timing. Αυτό περιμένουν. Η λίστα για τον επόμενο έχει δημιουργηθεί. Στην κορυφή βρίσκεται ο Σάββας Παντελίδης, αλλά επειδή είναι δύσκολο να πειστεί, υπάρχουν και εναλλακτικές μία εκ των οποίων θα προκαλέσει αρκετή συζήτηση.

Το άρθρο Λαμία: Στη… σέντρα ο Πετράκης για τα λάθη άλλων εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα