Λαμία: Ο Χάβος τσεκάρει τους μικρούς

Από τις πρώτες του μέρες στη Λαμία ο Μάκης Χάβος προσπαθούσε να διαφημίσει πως ρίχνει βάρος και στους μικρούς, όπως και ότι θα δώσει ευκαιρίες.

Σε πρώτη φάση δεν είδαμε κάτι τέτοιο. Ποιοι ήταν οι μικροί που αγωνίστηκαν φέτος στους «κυανόλευκους»; Λόγω συγκυριών πήρε ματς ο Κατσίκας (συνολικά έπαιξε τρία), ενώ ακόμη πιο σύνθετη είναι η περίπτωση του Ρόμανιτς. Έπαιξε αρχικά, μπήκε στον πάγο και μετά χρειάστηκε να γίνουν διάφορα για να επανέλθει στην ενδεκάδα.

Τώρα, λοιπόν, που τελείωσαν

οι προπονήσεις στη Λαμία, ο Χάβος βρήκε την ευκαιρία να αρχίσει να τσεκάρει το υλικό των ακαδημιών. Τη Δευτέρα (20/5) πήγε στη Νέα Άμπλιανη για να αξιολογήσει τα παιδιά τόσο της Κ19 όσο και της Κ17 του συλλόγου. Οι νεαροί παίκτες γυμνάστηκαν υπό τις οδηγίες του και γίνονται προσπάθειες να κλειστεί και ένα φιλικό για το τέλος της εβδομάδας.

Ταυτόχρονα, αναμένονται με ενδιαφέρον οι εξελίξεις στο κομμάτι των ανανεώσεων. Γιατί μπορεί ο Χάβος να έμεινε και έτσι να έκλεισε το θέμα του προπονητή, αλλά είναι πολλά ακόμη μέτωπα ανοιχτά στη Λαμία.

Υπενθυμίζεται πως οι «κυανόλευκοι» κινδυνεύουν να χάσουν τους περισσότερους από τους φετινούς κομβικούς τους παίκτες. Σαράνοφ και Αντέτζο ψάχνονται για το εξωτερικό, ενώ οι Μπερτόγλιο και Μπαράλες προς το παρόν έχουν υψηλές απαιτήσεις.

The post Λαμία: Ο Χάβος τσεκάρει τους μικρούς appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα