Λαμία: Δεν τη… χάλασε η αναβολή με την ΑΕΛ

Για καμία ομάδα δεν είναι καλό να έχει μεγάλη αποχή από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Η Λαμία μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό δεν έδωσε το προγραμματισμένο ματς με την ΑΕΛ και ακολουθεί η διακοπή. Τρεις εβδομάδες, δηλαδή, θα είναι χωρίς παιχνίδι.

Ωστόσο, η αναβολή δεν μπορεί να θεωρηθεί καταστροφική για τη Λαμία. Ακριβώς το αντίθετο θα έλεγε κανείς. Ήταν

μία θετική εξέλιξη και μία ευκαιρία για να… συμμαζευτεί. Ο Μπάμπης Τεννές θα έχει τον χρόνο να φέρει στα μέτρα του την ομάδα, να διορθώσει όσα ο ίδιος κρίνει και να κατασταλάξει σε κάποια πρόσωπα.

Σε πρώτη φάση είναι εμφανές πως υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεν του κάνουν. Ακολουθούν δύσκολα ματς και θα χρειαστεί να γίνουν ορισμένες υπερβάσεις. Σε διαφορετική περίπτωση δύσκολα θα ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις η Λαμία.

Από εκεί και πέρα, στα θετικά για εκείνη ότι δεν παίζει τώρα με την ΑΕΛ πάνω που η τελευταία είχε βρει πατήματα  και ότι θα υπάρχει χρόνος να γυρίσουν κάποιοι τραυματίες. Ακόμα και οι Καραμάνος και Μπαχανάκ που είχαν μπει στην αποστολή, δεν ήταν στο 100%, ενώ το ιατρικό δελτίο είχε και άλλα ονόματα (πχ Προβυδάκης, Βύντρα).

Τέλος, πατέρας για πρώτη φορά έγινε ο Λάζαρ Ρόμανιτς με την ΠΑΕ να του εύχεται τα καλύτερα για τη γέννηση της κόρης του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Να σας ζήσει Lazar! #lamiafc #lamia_family #lamia_season2020_21 #baby_romanic Ιδιαίτερη ημέρα η Δευτέρα για τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Lazar Romanic, καθώς έγινε για πρώτη φορά πατέρας, μιας και η σύζυγος του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η οικογένεια της ΠΑΕ Λαμία, εύχεται στον Lazar Romanic και τη σύζυγο του, να τους ζήσει το νεογέννητο, να είναι καλότυχο, γερό και να το καμαρώνουν.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964® (@pas_lamia_1964_official) στις 9 Νοέ, 2020 στις 8:44 πμ PST

Το άρθρο Λαμία: Δεν τη… χάλασε η αναβολή με την ΑΕΛ εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα