Λαμία – ΠΑΟΚ 0-2: Ο Βιεϊρίνια επέστρεψε! (vids)

Ο ΠΑΟΚ πέρασε μέσα από τη Λαμία αποδίδοντας όμορφο ποδόσφαιρο, επικρατώντας με 0-2 και βρίσκεται μία ανάσα από την κορυφή. Τζόλης και Βιεϊρίνια τα γκολ του Δικεφάλου.

Με πολλές αλλαγές παρέταξε τον ΠΑΟΚ ο Πάμπλο Γκαρσία, θέλοντας να ξεκουράσει παίκτες ενόψει και του… τελικού κόντρα στην Ομόνοια για το Europa League.

Έτσι, έδωσε φανέλα βασικού στους Πασχαλάκη, Μιχαηλίδη, Ουαγκέ, Αουγκούστο, Νινούα και Μουργκ.

Οι δύο ομάδες άργησαν να βρουν τα πατήματά τους, με τον ΠΑΟΚ να βρίσκει δίχτυα στην πρώτη του ευκαιρία. Συγκεκριμένα, στο 12’ ο Ελ Καντουρί έβγαλε εξαιρετική κάθετη στον Ουαγκέ που κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας, ο οποίος με τη σειρά του πάσαρε στον Τζόλη που έγραψε από κοντά το 0-1. Οι επόμενες καλές ευκαιρίες ανήκαν στους γηπεδούχους, με πρωταγωνιστή και πάλι τον Τζόλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛαμίαΠΑΟΚ: Φάουλ – «ποίημα» του Βιεϊρίνια για το 0-2 (vid)

Ο Δικέφαλος είχε λίγες αλλά καλές ευκαιρίες, είχε την κατοχή ήταν στο 65%-35% και πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ του σκορ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με πολλά νεύρα από τους παίκτες των δύο ομάδων και χαρακτηριστικό είναι πως βγήκαν τέσσερις κίτρινες μέχρι το 55′ (η μία στον πάγκο της Λαμίας). Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία στο 56’, με τον Τζόλη να στέλνει τη μπάλα άουτ μπροστά από τον τερματοφύλακα, μετά από σέντρα του Μουργκ. Ο Πάμπλο Γκαρσία πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Αντρέ Βιεϊρίνια στο 59’ και το 64’ ο Πορτογάλος έκανε… σεφτέ στα τέρματα μετά την επιστροφή του, εκτελώντας εκπληκτικά ένα φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

Στο 75ο λεπτό, ο Βασιλόγιαννης έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία για μειώσει, καθώς βρέθηκε μόνος του σε πλεονεκτική θέση μπροστά από τον Πασχαλάκη και με σουτ έστειλε άουτ τη μπάλα. Η αναμέτρηση έληξε με τον ΠΑΟΚ να κυκλοφορεί πολύ ωραία τη μπάλα και να χάνει κάποιες καλές ευκαιρίες ώστε να τριπλασιάσει τα τέρματά του.

MVP: Ο Ελ Καντουρί επέστρεψε στις καλές του εμφανίσεις, ήταν κυρίαρχος στη μεσαία γραμμή, περνώντας και την εξαιρετική κάθετη στον Ουαγκέ, από την πάσα του οποίου ήρθε το 0-1.

UP: Ο Χρήστος Τζόλης πέτυχε το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ, ενώ ήταν μέσα σε όλες σχεδόν τις φάσεις που δημιούργησε ο Δικέφαλο στα 60 λεπτά που αγωνίστηκε, χάνοντας βέβαια και μία απίστευτη φάση. Από κοντά και ο Βιεϊρίνια που τον αντικατέστησε, ο οποίος πέτυχε το εκπληκτικό δεύτερο τέρμα των «ασπρόμαυρων».

DOWN: Ο Καραμάνος ήταν εκ των χειρότερων για τη Λαμία, καθώς… χάθηκε ανάμεσα στους αμυντικούς του ΠΑΟΚ.

Κίτρινες: Μπεχαράνο 50′, Σκόνδρας 55′ / Ίνγκασον 39′, Τζολης 55′

Κόκκινες: –

Λαμία: Επασί, Σκόνδρας (Βασιλακάκης 62′), Ασίγκμπα (Τζανετόπουλος 45′), Αντέτζο, Τσούκαλος (Αραμπούλι 62′), Ρόμανιτς (Βασιλόγιαννης 53′), Μπεχαράνο, Μπαχανάκ (Σαραμαντάς 46′), Καραμάνος, Μπουλουλής, Ντέλετιτς.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Ουαγκέ, Περέιρα, Ελ Καντουρί (71′ Σβαμπ), Ντόουγκλας, Τζόλης (59′ Βιεϊρίνια), Μουργκ (59′ Ζίβκοβιτς), Νινούα (81′ Τσιγγάρας), Σβιντέρσκι (81′ Τσόλακ)

Το άρθρο Λαμία – ΠΑΟΚ 0-2: Ο Βιεϊρίνια επέστρεψε! (vids) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα